2821
2789
عنوان

بچم دختره؟؟

339 بازدید | 24 پست

من هفته ۶م

اصلا تهوع ندارم و ویارم هم سخت نیس

فقط با شور و ترش کیف میکنم شیرینی ام میخورم اما بیشتر دوس دارم شوری ترشی بخورم

کسل و تنبلم نیستم راحت بلند میشم و کارامو میکنم

از الانم ی برامدگی زیر نافم درس شده رو ب بالا حس میکنم سمت راستمه

نمیدونم بچم چیه😁 ذوق دارم واسش😄😅

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ننم خدابیامرز ماما بود.‌‌میگف اگه خانم میلش بیشتر به ترشی باشه معمولا دختره😍

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

نمیشه قطعی گفت

علائم بارداری بیشتر موروثیه و ربطی به جنسیت بچه نداره

به یاد فرزندان ایران و جانفدایان میهن، روحشان شاد و راهشان پر نور باد...18 و 19 دی را تا لحظه مرگ از یاد نخواهم برد

هنوز برا تهوع و اینا زوده....میل جنسیت کم‌شده یا زیاد؟من سر دخترم کلاااااا تهوع شایر دو روز داشتم اما برا پسرم از اول هفته هشت تا اخر ماه چهار اب میخوردم بالا میاوردم...داغون شده بودم....تهوع بیشتر به امادگی بدن بستگی داره تا جنسیت

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
هنوز برا تهوع و اینا زوده....میل جنسیت کم‌شده یا زیاد؟من سر دخترم کلاااااا تهوع شایر دو روز داشتم ام ...

نمیدونم والا😅 من چون زیر دلم یکم درد میکنه سعی میکنم کمتر رابطه داشته باشم میگم ب بچم اسیبی وارد نشه

نمیدونم والا😅 من چون زیر دلم یکم درد میکنه سعی میکنم کمتر رابطه داشته باشم میگم ب بچم اسیبی وارد نش ...

ببین درد زیر دل که خیلییی طبیعیه تا اوایل هفته هشت....رابطه داشتن و کار ندارم....بهتره نداشته باشی اوایل....اما خب متوجه میشی که دلت رابطه میخواد و داری به خاطر بچه تحمل میکنی یا نه اصلا‌دوس نداری و نیازی احساس نمیکنی؟

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
2790
2823
2791
2779
2792