2777
2789
عنوان

کروناییا بیایید🙄🙄🙄

130 بازدید | 34 پست

من تا دیشب قبل سروم دوم خیلی حالم بد بود قشنگ رو یه قبله بودم امروز میشه گفت ۴۰ درصد بهترم

دیگه برنمیگرده اون حالتام؟ یا فعلا بخاطر داروهای توو سروم موقت بهترشدم؟؟ روز ۶ کرونام

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اگه بیاریت سبک بوده انشالله رو به بهبودی هستی

نه سبک نبود قبلا کرونا گرفته بودم فکر میکردم اون سخت بوده درصورتی ک الان فهمیدم اونسری واقعا خفیف بود...تب بالای ۳۹/۵ داشتم همش اینسری لرز شدیذ بدن درد شدید تهوع شدید استفراغ اسهال بی اشتهایی کاهش چشایی زخم شدید پشت حلق و بینی و گلو سرفه هاش شدید و فوق العاده دردناک ... گرفتگی صپای وحشتناک... گرفتگی بینی و ابریزش بینی شدید

نه سبک نبود قبلا کرونا گرفته بودم فکر میکردم اون سخت بوده درصورتی ک الان فهمیدم اونسری واقعا خفیف بو ...

اخی عزیزم انشالله رو به بهبودی باشی اما مال من ۲۵ روز طول کشید بی حالی و اینا داری حالا حالاها

💖
اخی عزیزم انشالله رو به بهبودی باشی اما مال من ۲۵ روز طول کشید بی حالی و اینا داری حالا حالاها

اره سری پیش علائم و عوارض منم تا ۲۴ روز طول کشید ولی منظورم حال وخیم عین این چندروزمه

ب نظرت دیگه اونجوری نمیشم؟

الهی بگردم حتما برو دکتر و بهش بگو سروم بزنه من با دوتا سروم خیلی بهترم

بابا دکتر اورده بود خونه الان یکیش دستمه یکیم شب میزنیم گفته خوب نشی بستری میکنم دعا کن خوب شم تا شب😭😭😭😭

چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜
بابا دکتر اورده بود خونه الان یکیش دستمه یکیم شب میزنیم گفته خوب نشی بستری میکنم دعا کن خوب شم تا شب ...

واا مگه بستری کردن الکیه!!! دکترتو عوض کن... علائمت ویه دقیق

نمیدونم والا بابامم همینو گف

نه عزیزم وقتی بستری میکنن ک طرف علائم حیاتیش رو ب کاهش باشه یا درگیری ریه خیلی وسیع باشه و سرعت پخشش زیاد باشه نیاز ب رسیدگی ۲۴ ساعته باشه

نه عزیزم وقتی بستری میکنن ک طرف علائم حیاتیش رو ب کاهش باشه یا درگیری ریه خیلی وسیع باشه و سرعت پخشش ...

بابام رفته یه دکتر دیگه بیاره ببینم این چی میگه

چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜