2777
2789

با یه پسری اشنا شده بودم تیرماه ۹۹، قبل از اینکه ببینمش گفتم رابطه جدی نمیخوام (به دلایلی ک مفصله آمادگی نداشتم) ولی بعد به دلم نشست، با خودم‌گفتم کم کم دوست میشیم بهدقصد ازدواج،، ولی من براش الویت نبودم ،خلاصه تقریبا ۷ ماه و نیم باهمودر ارتباط بودیم اما دوست داشتنی درکار نبود فقط خوش میگذروندیم چون خیلی شیطون و باحال بود،واقن کنارش خوش میگذشت😔

تا اینکه خیلیییی یهویی بعد از یه روزی‌ که خیلی خوش گذشت گفت بهتره رابطمونو تموم کنیم ،میخوام یه تصمیم جدی واسه ایندم بگیرم و این داستانا،بعد خودش انفالوم کرد.

الان چهارماه میگذره از قطع رابطه،  چندبار استوری گذاشتم واتساپ دیدم اونم میبینه،شمارمو هنوز پاک نکرده ، چرا اخه؟ یا اصن چرا استوریمو باز میکنه؟ 

هر روزی ک بیدار میشم میگم امروز دیگه بهش فک نمیکنم ولی خدا شاهده روزی نیست ک تو فکرم نباشه، از ۲۱ تیر ۹۹ حتی یک روز از فکرم خارج نشده، بخدا خسته شدم، چیکار کنم؟ درمونده شدم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان