2777
2789
ای بابا غصه نخور عزیزم

ن جیگر غصه مال دنیا رو نمیخورم جوونیم ارزششو داشت

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مهریه ۱۴تا سکه تصویب شد...

واااااقعا

فقط حرفش بود هنو تصویب نشده

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
هیچی هیچی مهریم یه باغ بود چون سند نداشت محضر قبول نکرد پدرشوهرمم سکه نداد یه چک نوشتن که قبلا به عر ...

وااااا

پ چرا قبول کردی

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
جالبه هر چی ضد زنه روایته 😂😂 کم کم دارم فکر میکنم این روایاتا رو خوده مردا نشستن دور هم نوشتن  ...

واقعا همه روایتا به تهشون که میرسی میفهمی کلا زن ادم نیست 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
چطور میگید یه چی به نامتون کنه اخه برادر خودتونم عروستون اینکارو کنه کلی حرف بهش میبندید بعد برای شو ...

ایشون گفتن چون مهریشون کم بوده باعث شده ارزششون جلوی شوهرشون کم بشه

منم گفت به ازای مهریه ای که نداری به شوهرت بگو یه چیزی به نامت بزنه همین  

اصلا اینجور چیزا رو میبزنم عصبی میشم من کسی ک قراره باهاش ازدواج کنم قبلا نامزد داشته عقد بودن این خانوم با ۳ نفر خیانت جنسی کرده مدارک دادگاه رو هم دیدم معاینه کردن اثباتم شده دادگاه شاهد میخواسته ک خب شاهد نداشته طرف هم هرزگی کرد به معنای واقعی  مهریشم تمام و کمال گرفت چون نامزد بودن ۲۰۰ تا سکه رو ۱۰۰ تا گرفت الانم داره باپول اون بیچاره عشق میکنه اون وقت هستن خانومیی ک واقعا مشکل از شوهرشونه و پشتوانه ای ام ندارن چیزیم بهشون طعلق نمیگیره واقعا مملکت بی عدالتی داریم

دروغ گفته این کلکه خواهر من همین چند ماه پیش مشکل داشتن شوهره فهمید باید همه چیزو بده افتاد به غلط ک ...

نه عزیزدلم..نیست...میدونی چیکار میکنن الان قولنامه میکنن اون ملکو ی پولی هم ردوبدل میکنن.میگن چیزی به ناممون نیست.دادگاه هم میپذیره.....خیلیا تا میفهمن قراره جدا شن اموالو به نام بقیه میزنن..

باید یچیز بگن دلشون اروم شه 

من نمیدونم این روایتا کجاست که فقط یه عده خاص میبینن

یا شایدم من چشمام نمیبینه

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌