2777
2789
عنوان

محلول ماینوکسیدیل برای رشد مو

2831 بازدید | 18 پست

کسی استفاده کرده؟

موهام خیلی میریزه دکتر گفته استفاده کنم

تو نت خوندم باید تا اخر عمر بزنی که تاثیرش بمونه

شما استفاده کردین؟ چه طوره؟ بعد قطع ریزش برمیگرده؟

به نظرم از خرگوشک‌ استفاده کن

من ماینوکسیدیل‌ استفاده کردم فایده ایی توش ‌ندیدم

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من برای ریزش موی سکه ای استفاده کردم به مدت دو ماه همین چند روز پیش تموم شد دوره ام  خیلی خیلی ...

یعنی موهات دراومد؟

قرص ویتامین و هورمونی ام میخوری؟

دکتر به من فیناستراید داده

شما استفاده کردی؟ باعث رویش مجدد مو میشه؟ از کجا بخرم

داروگیاهیا‌ داره‌ نمیدونم بستگی به مشکلتون داره و اینکه استفاده ش ضرر‌ که نداره منم بهم معرفی کردن خوشم اومد

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
یعنی موهات دراومد؟ قرص ویتامین و هورمونی ام میخوری؟ دکتر به من فیناستراید داده

اره اصلا انگار نه انگار ک ریخته بود جاش کاملا پر شده 

والا قرص هم مولتی ویتامین داده بود ولی  بعضی روزا یادم میوفتاد میخوردم 

راستی در کنار ماینوکسیدیل ک روز ها میزدم یه محلول دیگه به نام درمالیست هم شبا میزدم

خدایا گاهی نگاهی...

وسط موهای منم کچل شده خالی خالی منم می خوام بخرم بهتر از اینه جلو بقیه کچل باشه

من مادرم ،،مادر سه تا بچه ،، روزگارم از بچگی تا الان خوب نبود ،،،به خاطر بچه هام خیلی تلاش می کنم که روزگارشون مثل من نباشه ،،،تو خونه ترشی درست می کنم می فروشم یک ساله واسه مردم قرآن می خونم چله قرآنی میگیرم واسه،حاجتشون دعا می کنم،،واسه اموات نماز قضا ،،و روزه قضا برای اموات می گیرم ،،لطفا حمایتم کنید و ترشی بخرید،، چله قرآنی حاجت روایی بخواید  واستون بخونم ، تا بتونم واسه بچه هام مواد غذایی تهیه کنم ،،
داروگیاهیا‌ داره‌ نمیدونم بستگی به مشکلتون داره و اینکه استفاده ش ضرر‌ که نداره منم بهم معرفی کردن خ ...

روغن هفت مغز خریدم میگن خوبه

ترکیب سیاهدانه و مورد و بادام تلخ هم خریدم 

ولی میترسم استفاده کنم پوست سرم خرابه خیلی خارش داره و پوسته پوسته میشه و جلو سرم لکه قرمز مثل جوش ریز میزنه دکتر بهش توجهی نکرد نمیدونم چیه😢 

اره اصلا انگار نه انگار ک ریخته بود جاش کاملا پر شده  والا قرص هم مولتی ویتامین داده بود ول ...

الهی دورت بگردم ،،خواهش اسم های داروهایی که استفاده کردی دقیق بنویس منم بنویسم به خدا نمی تونم پول دکتر بدم

من مادرم ،،مادر سه تا بچه ،، روزگارم از بچگی تا الان خوب نبود ،،،به خاطر بچه هام خیلی تلاش می کنم که روزگارشون مثل من نباشه ،،،تو خونه ترشی درست می کنم می فروشم یک ساله واسه مردم قرآن می خونم چله قرآنی میگیرم واسه،حاجتشون دعا می کنم،،واسه اموات نماز قضا ،،و روزه قضا برای اموات می گیرم ،،لطفا حمایتم کنید و ترشی بخرید،، چله قرآنی حاجت روایی بخواید  واستون بخونم ، تا بتونم واسه بچه هام مواد غذایی تهیه کنم ،،
الهی دورت بگردم ،،خواهش اسم های داروهایی که استفاده کردی دقیق بنویس منم بنویسم به خدا نمی تونم پول د ...

خدانکنه گلم 

ماینوکسیدیل روزی بیست قطره 

درمالیست شبی بیست قطره 

مولتی ویتامین روزی یکی 

یه شامپو هم بود ضد ریزش بخدا اسمشو نمیدونم ینی روش هم چیزی ننوشته ک برات بخونم

خدایا گاهی نگاهی...
روغن هفت مغز خریدم میگن خوبه ترکیب سیاهدانه و مورد و بادام تلخ هم خریدم  ولی میترسم استفاده ک ...

متخصص پوست رفتی؟

میتونی عکس از این چیزا که گفتی بدی؟حالا معادل اینترنتی شم باشه ایراد نداره