2777
2789
عنوان

مادرشوهر بد

721 بازدید | 34 پست

سلام یکشنبه عروسیم هست و جهازم را چیدم مادرشوهرم تاکید داشت که فامیلاشو میاره تا جهاز ببینند ولی همین خانوم ظاهرن بعضی چیزها مورد پسندشون نبوده وگفته که نیان 

مثلا اینکه پدر من ویترین داخل دیوار گذاشت وما ویترین را پر کردیم و اونها جاکفشی داخل دیوار گذاشتند وما بازهم داخلش را با وسایل دکوری پر کردیم

حالا برای آشپزخونه اونها کناره هاش طبقات گذاشتند

وما اگه میخاستیم وسایل ویترینی برای این ها میزاشتیم ۱۰میلیون باید تقریبا هزینه میکردیم 

از چی بدش اومده

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچی از دستتون برمیاد ببر الکی قسطو قرض نذار همچین پسراشون بالیاقت نیستن بدرک نیومدن

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

وا مورد پسندش نبوده ک نبوده اصلا به مادرشوهرت چه مربوط؟ 

نذار از الان تو همه کارات دخالت کنه ... بی احترامی نکن ولی زیادم واست مهم نباشه ک نظر مثبتشو تو هر چیزی بگیری

خدایا خودت بهتر از هر کسی میدونی که آرزوم چیه... 

خوب جای جاکفشی تو ویترین بچین چ کاریه اونجا اخه

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه

دیگه واقعا پدر من دیگه وسعش نمیرسید هزینه کنه وماهم برای این  طبقات برقیهامو چیدم حالا ومادرهمسرم میگه میخاستی تو ویترینی بچینی تا من فامیلامون را می آوردم تا ببینند حالا که ندادید منم نمیارم

منم میگم بهتر که نیومدن مهم خودمم که باید استفاده کنم نه شما

اسی اصن به یه ورت باشهههههه شادو خوشحال باااش

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
دیگه واقعا پدر من دیگه وسعش نمیرسید هزینه کنه وماهم برای این  طبقات برقیهامو چیدم حالا ومادرهمس ...

این رسمای مسخره ک جهیزیه رو میچینن ک ی عده بیکار بیان ببینن بعدم برن بگن فلان وسیله از فلان مارک بود و خوب نبود  واقعا خیلی بی فایده اس

همون بهتر ک کسی نیاد ببینه مهم شما و همسرتی ک میخواین باهم زندگی کنید و انشااله ب خوبی و خوشی از این وسایل استفاده کنید

نگران نباش همین چند روزه اس این حرفای بیهوده بعدش هرکسی میره دنبال زندگیش

خدایا خودت بهتر از هر کسی میدونی که آرزوم چیه...