2777
2789

چی هست ؟ علتش چیه چرا بوجود میاد درمانش چیه

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

چی هست ؟ علتش چیه چرا بوجود میاد درمانش چیه

درمانش فقط جراحی هست البته اگه شدید باشه 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۳تا گریدهست گرید ۱کاملا با سونو گرافی بیضه ها معلوم میشه گرید دو هم سونو گرافی هم با تجربه پزشک _گرید ۳کلا واضح هست و قابل رویت 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

اگه گرید ۳باشه جراحی واجبه چون تو کیفیت اسپرمها تاثیر میذاره و ناباروری میاره

سلام 

اگر با عمل جواب می‌گیرد عمل کنند 

من خودم عمل کردم و تاثیری نداشت 

الهی تو را به مهربانیت قسم...                                                      دلهای گرفته مان را شاد کن...                                                   دستهای نیازمندمان را بی نیاز کن...                                             قلبی نورانی، تنی سالم، زندگی آرام...                                            خیالی راحت نصیب همه گردان...                                                خدایا تقدیر دوستانم را زیبا بنویس...                                          به امید لبخند روی لب شادی توی دل...                                        استجابت در دعا و آرامش درقلب...                                                                        الهی آمین🙏

چند وقته به خاطر خواهرم دارم راجع به واریکوسل تحقیق می کنم یعنی  سرچ می کنم ببینم چیه چجوریه به خاطر این که خواهرم خیلی ناراحت از اینکه نتونه بچه دار بشه دیگه بعد از کلی کلنجار بردمش بیمارستان آبان میگن دکترای فوق تخصص خوبی داره دورهای درمان داره میگذرونه  احتمالا باید عملشه دعا می کنم هر چی زودتر اونایی که این بیماری رو دارن درمان بشن 🙏🙏🙏