2777
2789
عنوان

شما تو خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 33 پست

شلخته 😐💔

شوهرم ک میاد میدوئم تو سه سوت لباس خوبامو میپوشم😁

نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی.                                                          (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگ‌های رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟) 
با لباس خواب و شلخته تا صدای اسانسور میاد زود خوشتیپ میکنم    

مثل من😂🤣🤣

نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی.                                                          (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگ‌های رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله

خب حتی اگه لباسات کمه یازیاد.. سعی کن مرتبشون کنی..اینجوری برای همسرت هم درنظرش بهتره..لباسایی که اون دوست داره رو جلوی دیدش بزار مرتب واتو کشیده..وقتی اطرافت نظم داشته باشه کم کم خودت هم ازنظر روحی یه تعادل واحساس خوبی پیدا میکنی.🌸

بازم خوبه من که جلو شوهرمم همینم    

کارت اشتباهه ها خانوم‌گلی

چراغهای کوچه را شکستند،زورشان به صبح که نمیرسد،درختهای قد کشیده را سر زدند،زورشان به جوانه ها که نمیرسد،زمستان است قبول زورشان به بهار که نمیرسد...💚🤍♥️🦁☀️

لهنتی منم ازاینکار گاهی وقتا میکنم😂👌

والا کی حال داره تیپ بزنه تازه الانم که سرده یه جوراب به لباسم اضافه شده🤭😂😂😂

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
کارت اشتباهه ها خانوم‌گلی

میدونم 

اما ی چیزی مانع میشه از جام بلند شم ی روز تصمیم میگیرم ازین افسردگی در بیام اما مثل بادکنک میترکم 

اصلا دیگه امید به زندگی ندارم فقط مرگ چارمه 

امروز بعد 50 روز رفتم آبرومو برداشتم 

این کاربری دست دو نفر است

به خدا شرایط زندگی و جامعه اکثرا رو افسرده کرده اگه خودمون خودمون رو نجات ندیم هیچکس کاری نمیتونه بکنه برامون اگه هی بگیم افسردم اگه افسرده هم نباشیم افسرده میشیم هر کسی یه جوری سرحال میشه باید به فکر خودمون باشیم ما همسر و مادر یه خونه و خانواده ایم

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌱🍃

میدونم  اما ی چیزی مانع میشه از جام بلند شم ی روز تصمیم میگیرم ازین افسردگی در بیام اما مثل با ...

وای دختر چرا داری همچین کاری با خودت و زندگیت میکنی اخه

اراده بکن و پاشو همه اینارو بزار کنار مگه چقدر زندگی میکنیم اخه ک به افسردگی بگذرونیم 

شوهرتو از خودت و زندگی سرد نکن 

کتابای انگیزشی بخون،آهنگ شاد گوش کن،گل طبیعی تو خونت زیاد استفاده کن،برو چند دست لباس رنگ و وارنگ بخر بپوش تو خونه،آشپزی کن، آرایش کن،با دوستات دورهمی بگیر همه اینا کمک میکنه حالت بهتر بشه

تو میتونی😙💪

چراغهای کوچه را شکستند،زورشان به صبح که نمیرسد،درختهای قد کشیده را سر زدند،زورشان به جوانه ها که نمیرسد،زمستان است قبول زورشان به بهار که نمیرسد...💚🤍♥️🦁☀️