2777
2789
عنوان

سوسک😨

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط از سوسک نمیترسم  ولی فوبیا کل حیوانات مثل گربه سگ گوسفند و همین طور پرندگان مثل مرغ مین ...

نه من از گربه و سگ و حیونای بزرگ نمیترسم ، ولی سوسک و پروانه و مارمولک مثه چی ازشون میترسم😑

هر چیز که در جستن آنی، آنی...
مورد داشتم سوسک بالدار اومده سمتم من رفتم تو بالکن درو بستم خورد به شیشه ، مامانم میگفت خدا رحم کرد ...

😂😂😂😂

منم مثه چی از سوسک و مارمولک و پروانه میترسم

اخه انقدمتوجه نمیشی شوخیه 🤔🙄😒فرهنگ لغتا رو نیار وسط ک خون به پا میکنم 😂😐اینم شوخیه نزنیمون چون ...

ریلکس ریلکس، ریلکس تر😂😂😂

متوجم عزیزم، منم شوخی کردم😑😐

نه من از گربه و سگ و حیونای بزرگ نمیترسم ، ولی سوسک و پروانه و مارمولک مثه چی ازشون میترسم😑

خوش به حالتون 

من این قدر جیغ میزنم اگه توی کوچه یا خیابان  ببینم که برای بعضی ها چیز مسخره ای و بهم میخندن 

بی سر و صدا از پیشم رفت اما باور دارم حتما برمیگرده حتی اگه ۲۰ سال  یا ۴۰  سال یا .. طول بکشه منتظرش میمانم (🤟 تا ابد)
خوش به حالتون  من این قدر جیغ میزنم اگه توی کوچه یا خیابان  ببینم که برای بعضی ها چی ...

بنظرم سوسک و مارمولک وحشتناک ترین موجودن😑

منم ابجیم از خودم بزرگ تره ولی  از گربه میترسه، تو خیابون میریم یهو گربه میبینه جیغ میزنه، من میرم گربهه رو دور میکنم تا رد شه😂

ولی اون از سوسک و اینا نمیترسه😅

بنظرم سوسک و مارمولک وحشتناک ترین موجودن😑 منم ابجیم از خودم بزرگ تره ولی  از گربه میترسه، تو ...

من مثل خواهر شما هستم 

وقتی ببینم بدنم شروع به لرزیدن میکنه و تپش قلب میگیرم 

بی سر و صدا از پیشم رفت اما باور دارم حتما برمیگرده حتی اگه ۲۰ سال  یا ۴۰  سال یا .. طول بکشه منتظرش میمانم (🤟 تا ابد)
من مثل خواهر شما هستم  وقتی ببینم بدنم شروع به لرزیدن میکنه و تپش قلب میگیرم

ولی خیلی بده ترس از حیوونا و حشرات حالا هرچی نمیخواد باشه

منم وقتی سوسک و مارمولک و پروانه میبینم دست و پام شروع میکنه به لرزیدن

من میگم ببینمش دوباره سکته میزنم تو میگی برو اب بگیر روش🥲

نمیخواد ک بخورتت 😂ی نگا بنداز دیدیش اب رو ب افشار بگیر روش له میشه😑اییییی حالم بد شد... بببخش خودمم میترسم ولی بهت روحیه میدم😞