2777
2789
عنوان

سوسک😨

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط از سوسک نمیترسم  ولی فوبیا کل حیوانات مثل گربه سگ گوسفند و همین طور پرندگان مثل مرغ مین ...

نه من از گربه و سگ و حیونای بزرگ نمیترسم ، ولی سوسک و پروانه و مارمولک مثه چی ازشون میترسم😑

هر چیز که در جستن آنی، آنی...
مورد داشتم سوسک بالدار اومده سمتم من رفتم تو بالکن درو بستم خورد به شیشه ، مامانم میگفت خدا رحم کرد ...

😂😂😂😂

منم مثه چی از سوسک و مارمولک و پروانه میترسم

اخه انقدمتوجه نمیشی شوخیه 🤔🙄😒فرهنگ لغتا رو نیار وسط ک خون به پا میکنم 😂😐اینم شوخیه نزنیمون چون ...

ریلکس ریلکس، ریلکس تر😂😂😂

متوجم عزیزم، منم شوخی کردم😑😐

نه من از گربه و سگ و حیونای بزرگ نمیترسم ، ولی سوسک و پروانه و مارمولک مثه چی ازشون میترسم😑

خوش به حالتون 

من این قدر جیغ میزنم اگه توی کوچه یا خیابان  ببینم که برای بعضی ها چیز مسخره ای و بهم میخندن 

بی سر و صدا از پیشم رفت اما باور دارم حتما برمیگرده حتی اگه ۲۰ سال  یا ۴۰  سال یا .. طول بکشه منتظرش میمانم (🤟 تا ابد)
خوش به حالتون  من این قدر جیغ میزنم اگه توی کوچه یا خیابان  ببینم که برای بعضی ها چی ...

بنظرم سوسک و مارمولک وحشتناک ترین موجودن😑

منم ابجیم از خودم بزرگ تره ولی  از گربه میترسه، تو خیابون میریم یهو گربه میبینه جیغ میزنه، من میرم گربهه رو دور میکنم تا رد شه😂

ولی اون از سوسک و اینا نمیترسه😅

بنظرم سوسک و مارمولک وحشتناک ترین موجودن😑 منم ابجیم از خودم بزرگ تره ولی  از گربه میترسه، تو ...

من مثل خواهر شما هستم 

وقتی ببینم بدنم شروع به لرزیدن میکنه و تپش قلب میگیرم 

بی سر و صدا از پیشم رفت اما باور دارم حتما برمیگرده حتی اگه ۲۰ سال  یا ۴۰  سال یا .. طول بکشه منتظرش میمانم (🤟 تا ابد)
من مثل خواهر شما هستم  وقتی ببینم بدنم شروع به لرزیدن میکنه و تپش قلب میگیرم

ولی خیلی بده ترس از حیوونا و حشرات حالا هرچی نمیخواد باشه

منم وقتی سوسک و مارمولک و پروانه میبینم دست و پام شروع میکنه به لرزیدن

من میگم ببینمش دوباره سکته میزنم تو میگی برو اب بگیر روش🥲

نمیخواد ک بخورتت 😂ی نگا بنداز دیدیش اب رو ب افشار بگیر روش له میشه😑اییییی حالم بد شد... بببخش خودمم میترسم ولی بهت روحیه میدم😞