2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 28 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بدون هیچ تلاشی؟

اره زیاد خودتو به درو دیوار نزن .خودش اتفاق میبفته برو بپرس از هرکی ازدواج کرده 

خدایا شکرت برا همه اون وقتایی که گمان نمیکنی و ولی میشود .امشب از ته دلم شکرتو میگم ♥️♥️♥️

با چله شوعررر پیدا نمیشه زمونه عوض شده خودت باید عرضه داشتع باشی منم چون عزضه ندارم تاالان مجردم

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
دقیقا  حس میکنم باید جربزه داشته باشیم

اره به خدا حالا من داستان داره که چرا هیچ پسری سمتم نمیاد بعه خاطر همزادددد و طلسم هیی هعععع به لطف سوره بقره الان بهتر شدع زندگیم ولی اونیکه میخوام نیس

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
اره به خدا حالا من داستان داره که چرا هیچ پسری سمتم نمیاد بعه خاطر همزادددد و طلسم هیی هعععع به لطف ...

منم حس میکنم طلسم شدم 

ازدواجم جور نمیشه البته سنم زیاد نیست 

اما همش اتفاق میفته و .....

نمیدونم چکار کنم

منم حس میکنم طلسم شدم  ازدواجم جور نمیشه البته سنم زیاد نیست  اما همش اتفاق میفته و .... ...

تا چهل روز سوره بقره صوتشو بزار پخش شههه خوب میشی همزادم یه فالگیر بم گفت دارم باورت میشه بعد چهل روز سوره بقره فالگیره بم گفت راه برات بازشده انگار خدارو شکر همزاد ندارم