2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین

226 بازدید | 16 پست

من لکه بینی داشتم دکتر برام شیاف پروژسترون نوشت زدم بعد یه ساعت دسشوییم گرفت رفتم دسشویی شیاف بیرون نیومد منتها چرب شد چیکار کنم جذب شده؟دوباره نزنم؟توروخدا یکی جواب بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکرکنم جذب شد دیگه‌استفاده نکن

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
لازم نیست دوباره بزنی عزیزم.  کلا شیاف و پماد واژینال همینطوریه. یکم که میگذره چرب میشه بدنت. ...

ولی سعی کن قبلش دسشویی بری و مایعات نخوری که تا چند ساعتی مجبور نشی از جات بلند شی. 

نگران نباش منم سر سه تا بچه ام. خونریزی شدید و بعد لکه بینی داشتم ، البته سرکلاژ هم کردم 

شیاف ها همینجوریه.  خارجیش بهتره. ایرانی چرب تره

کادویی جهیزیه گلدان و شمعدان ابگز  ظروف سرامیک و دکوری. انواع مدل مجسمه پلی استر  فروش کلی و جزئی  قیمت کف،   آدرس مصلی ‏سرخس۲ -ولایت۱۲نبش شهید محمدی۳

فکر نکنم نیاز داشته باشه دوباره بزنی.منم خونریزی تو بارداری داشتم میزدم گاهی همینجور چرب میشد.

قبل خواب میزدی ک چند ساعت دیگه دسشویی نری.

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
نگران نباش منم سر سه تا بچه ام. خونریزی شدید و بعد لکه بینی داشتم ، البته سرکلاژ هم کردم  شیاف ...

با چربیش مشکل ندارم نگران اینم جذب شده یا نه. لکه بینیم قطع شده فقط کمر درد دارم یکم

با چربیش مشکل ندارم نگران اینم جذب شده یا نه. لکه بینیم قطع شده فقط کمر درد دارم یکم

جذب شده. 

کادویی جهیزیه گلدان و شمعدان ابگز  ظروف سرامیک و دکوری. انواع مدل مجسمه پلی استر  فروش کلی و جزئی  قیمت کف،   آدرس مصلی ‏سرخس۲ -ولایت۱۲نبش شهید محمدی۳