2777
2789
عنوان

پیشگویی با موکل

11457 بازدید | 79 پست

کسی انجام داده؟

درست بوده؟

می‌خوام بگیرم میترسم،

نظرتون؟

باردار نیستم 💕برای ازدواج و خوشبخت شدنم دعا کنید 🙏دلم حکم و توحاکم 🥺y🥺الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍🧿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هرچی میگن دروغه،نکن

من گرفتم همشو درست گفت

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
من گرفتم همشو درست گفت

از گذشته ممکنه درست بگن ولی آینده رو اکثرا نمی دونن و یا دروغ میگن یا حدسیات

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

یکی برای من میخواست بگیره بعد شوهرم رفت پیشش به جفتمون یه حرف و زد دروغ بود

خوب شد زدم تاپیک ممنونم

باردار نیستم 💕برای ازدواج و خوشبخت شدنم دعا کنید 🙏دلم حکم و توحاکم 🥺y🥺الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍🧿
از گذشته ممکنه درست بگن ولی آینده رو اکثرا نمی دونن و یا دروغ میگن یا حدسیات

ببین بزار یه چیزو بگم چن ماهه پیش گفت تا دو ماهه دیگه یه خواستگار برات میاد به اسم رضا دقیقا همینجوری شد خیلی چیزای دیگه هم گفت دقیقا همین شد

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
برای یک بار یا یک مدت محدود یا یک مدت طولانی ؟ تلفنیه یا چجوری؟

من و داداشم خیلی مشکل داریم بد طلسمی رومونه راه حل میده تاوقتی خوب شیم

برای یک بار یا یک مدت محدود یا یک مدت طولانی ؟ تلفنیه یا چجوری؟

و تلفنیه