۳۸۳۶۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/17 تعداد پست: 699 عنوان دو قطبی 😂 340 بازدید | 17 پست یه روز میاد پیشم خیلی خوش رو و مهربون وقتی حرف میزنم یا میخندم همین جوری زل میزنه بهم جدیدا یه خط چشمی یاد گرفتم چشمامو وحشی و قشنگ میکنه برگشته میگه چشماتو اینجوری نکن 😐یه روز هم کلا سرد و خشک محل نمیذاره انگار نیستم اصلا مشکلش چیه ؟؟؟؟ این جاده ها همیشه به تو منتهی می شوند ،باور کن چیزی به نام سر نوشت وجود دارد ... 1400/08/05 | 23:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همیشه_مسافر عضویت: 1398/05/25 تعداد پست: 18950 عکس خط چش لدفن😐 اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳ ) شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎
گوگولی68 عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 15213 الان ۸۰ درصد مردم ایران همینن دوقطبین به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
۳۸۳۶۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/17 تعداد پست: 699 عکس خط چش لدفن😐 الان که ندارمش 😂من چشمام درشت و کشیدست بعد یه روز اومدم شانسی یه قاشق گذاشتم بالا چشمم کشیدم انقدر خوب در اومد که 🤣 این جاده ها همیشه به تو منتهی می شوند ،باور کن چیزی به نام سر نوشت وجود دارد ...
گوگولی68 عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 15213 الان که ندارمش 😂 من چشمام درشت و کشیدست بعد یه روز اومدم شانسی یه قاشق گذاشتم بالا چشمم کشیدم انقد ... خیلی خط چش دوس داریا پروفت😁 به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
۳۸۳۶۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/17 تعداد پست: 699 چه نسبتی با شما داره تو یه شرکت تبلیغاتی کار میکنم اونجا برای اونه این جاده ها همیشه به تو منتهی می شوند ،باور کن چیزی به نام سر نوشت وجود دارد ...
ernikakhanom عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 6042 تو یه شرکت تبلیغاتی کار میکنم اونجا برای اونه به مدیرتون چه ربطی داره میکاپ کردن شما؟!رو نده منتظر ..🤍🍃
۳۸۳۶۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/17 تعداد پست: 699 خیلی خط چش دوس داریا پروفت😁 عاشق آرایش چشمو و اینام 🤣 این جاده ها همیشه به تو منتهی می شوند ،باور کن چیزی به نام سر نوشت وجود دارد ...
۳۸۳۶۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/17 تعداد پست: 699 به مدیرتون چه ربطی داره میکاپ کردن شما؟! رو نده یه آشنایی هم داریم با هم برادر یکی از دوستمه این جاده ها همیشه به تو منتهی می شوند ،باور کن چیزی به نام سر نوشت وجود دارد ...
۳۸۳۶۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/17 تعداد پست: 699 کاش با اسم تاپیکت مسخره نمیکردی این افرادو نه مشکلم یه چیز دیگست همیشه انتخاب اسم تایپک برام سخته 😑از این به بعد فقط میخوام چند تا نقطه بزارم این جاده ها همیشه به تو منتهی می شوند ،باور کن چیزی به نام سر نوشت وجود دارد ...