2777
2789
عنوان

جواب خیانت

174 بازدید | 12 پست

سلام دوستان 

ما ۱۳ساله ازدواج کردیم و یه دختر ۶ساله داریم

چند وقت پیش توگوشی همسرم دیدم به خواهرم پیام داده بود عشقم و از این حرفا بعد قسم وقران جون بچه که مست بودم نفهمیدم اشتباه کردم بعد چند وقت رفتیم مهمونی جشن تولد دختر خاله جاریم هم مجرد بود اونجا بود خیلی بهش نزدیک میشد بهش تذکر دادم خودشو جمع کرد و بعد گفت منظوری نداشتم فرداش میگفت یادم نیست امروز پیش دوستاش بودخونه دوستش رفته بود دوستش زنش نبود گفت باهم فوتبال ببینیم وقتی اومد یه تار مو دورنگ روی لباسش دیدم بروش اوردم گفت خونه اونجا بودم شاید مو زنش بود جون بچه روهم قسم میخوره اینطوری نیست ولی من باور نمیکنم 

ازش بدم اومده از طرفی خواهرم نزدیک ازدواجشه نمیخوام خراب بشه برم خونه بابام اینا همچی و خراب کنم موندم از طرفی دخترم هم هست چیکارکنم توروخدا راه حل بدید سوال نپرسید ممنون ببخشید

خاله منم جون بچه هاشو قسم دروغ میخوره 

کسی که هرزس هرزس

کاش میخواندي درگوش دنیا آوازي که مانده در گلویت کاش پر بگیرد پرنده ي تو از پشته میله ي آرزویت کاش جان بگیرد صداي آزادي رو در رویت... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما چ راهکاری بدیم ک شوهرت این کارو نکنه اخه

فقط ی چیزو بدون

مال دوستمه مال رفیقمه مست بودم و...همش بهونست

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

ببین آدمی که خیانت میکنه مطمئن باش مزش زیر زبونش رفته و بازم ازین کثافت کاریا میکنه 

من خودم شخصا خط قرمزم خیانته یعنی اگر خیانت ببینم بدون شک و تردید جدامیشم 

چون دیگه بدتر از این موضوع برای یک زن وجود نداره

میگم بیخال شم مثل خودش خیانت کنم تا دلم خنک شه تا بعد عروسی تکلیفم و روشن کنم

نکن عزیزم طلاق بگیری بهتره تاخیانت کنید دخترت گناه داره ضربه روحی میخوره

❤برای شادی روح پدرم صلوات ❤سکوتم از رضایت نیست دلم اهل شکایت نیست هزار شاکی خودش داره خودش گیره گرفتاره
الان اگه مطرح کنم باخانواده میزنه زیرش میگه ن 

مدرک جمع کن صبر کن مگه به خواهرت پیام نداده همونام مدرکن

❤برای شادی روح پدرم صلوات ❤سکوتم از رضایت نیست دلم اهل شکایت نیست هزار شاکی خودش داره خودش گیره گرفتاره

الکی بهش بگو مست بودم ب فلانی پی دادم گفتم عشقم

ببین میتونه راحت کنار بیاد یا ن

واسه پروفم که شما کاربرا گزارش زدین  .واسه امضامم که نی نی یارجان اخطار دادن ،دیگه چه دلخووووشی میمونه برام عرررررررر بازم شراره موهارو دیوونه کرده مامانش دلاشو عروسکی شونه کرده🚶🏿‍♀

عجله نکن سر فرصت یه جوری مچشو و بگیر وبا مدرک برو جلو که نتونه انکار کنه

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه