2777
2789
وقتی خودت نمیدونی ما از کجا بدونیم

منظورم کارهایی مثل کراتین و اینجور چیزا ست عزیزم نه اینکه بگم درمورد موی من نظر بدید خیلی ها موهاشون رو پروتئینه یا احیا میکنن می‌خوام بدونم کیا چیکار کردن و چرا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شیر نارگیل با یکم ارد ذرت قاطی کن اونقدر هم بزن ک شبیه ناست شه غلظتش.بزن به موهان کامل بعد موهاتو با ی کلاه پلاستیکی یا حالا نداری ی کیسه بکش ۴۵ دیقه تا ۱ ساعت بذار بمونه بعد خوب بشورش خیلی خوبه برا موهای آسیب دبده نرم تر میشه و درخشنده تر

منظورم کارهایی مثل کراتین و اینجور چیزا ست عزیزم نه اینکه بگم درمورد موی من نظر بدید خیلی ها موهاشون ...

کراتین مزخرف ترین کاری هس ک میشه کرد ۶ ماه تا یه سال میمونه بعد گند میزنه به موها من موهام حالت داره یکم ی بار کراتین کردم ۲ سال طول کشید دوباره موهام درست شه خیلی بدجور اسیب دیده بود

کراتین مزخرف ترین کاری هس ک میشه کرد ۶ ماه تا یه سال میمونه بعد گند میزنه به موها من موهام حالت داره ...

جدی میگی؟چی میشه بعد از یکسال؟ وز میشه؟خوب شد گفتی میخواستم برم کراتینه کنم

جدی میگی؟چی میشه بعد از یکسال؟ وز میشه؟خوب شد گفتی میخواستم برم کراتینه کنم

بدجور وز شد و خشک بدجور اسیب زد حالا ارایشگاهی ک من رفتم مارک خارجی استفاده کرد ایرانی بزنی ک کلا اباد میشه موهات💔🤣🤣

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز