2789
عنوان

دانشگاه

69 بازدید | 5 پست

سلام عزیزای دلم خوبین؟

میخواستم بدونم کسی در مورد رشته های تجربی بدون کنکور اطلاعی داره ؟ 

میشه با دیپلم انسانی وارد دانشگاه ازاد شد؟

من رشته کمک پرستاری رو شنیدم ک میشه رفت بدون کنکور با دیپلم انسانی ولی رشته های دیگرو هرچی تحقیق کردم چیزی دستمو نگرفت میشه اگ اطلاعی دارین یا تو اطرافیانتون دیدین ک کسی با دیپلم انسانی ازاد پرستاری یا پزشکی و پیرا پزشکی خونده میشه در موردش بهم توضیح بدین لطفا؟ ممنون❤💋❤💋❤

رشته کمک پرستاری ینی همون بهیاری؟ 

قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤...                                                                                   نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.                                                                                                                                                           

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من رشتم انسانیه دارم میخونم امسال کنکور تجربی بدم مامایی یا پرستاری آزاد حداقل بیارم

من نمیتونم کنکور بدم بشدت ادم استرسی هستم بشدت حتی سر امتحانای مدرسه هم غش میکردم کنکور ک سهله جدا از اون کلا خیلی سنگینه بخوام تجربی و س سالو بخونم کنکورشو بدم میخوام اگ ازاد باشه بدون کنکور برم

سلام دوستان روزتان بخیر ببخشید اینجا میگم تقریبا کل نی نی سایت را دنبال دانشجو گشتم.

من کارشناسی روانشناسی ام و درحال نوشتن یک مقاله ام که یک پرسشنامه دارد

اگر پر کنید و به دوستان دانشجوتان بدید ممنون می شوم واقعا

لطفا کپی اش کنید توی گوگل پیست کنید

https://survey.porsline.ir/s/cS8g9hR