2777
2789
عنوان

دل بدون عشق.........

73 بازدید | 13 پست

سلام به همگی 🖐✅

کی پایه هست برای سلامتی و همچنین ظهور آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف صلوات بفرستیم و ثوابش رو هم به خود آقا هدیه کنیم؟

هر کسی هست بگه چند تا🤩🤩🤩

یا علی

برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات◽️  کاربر آقا هستم

من یه روز فکر کردم دیدم هیچ کاری برا امام زمان نمیکنم.

برا همین روزانه یک صفحه قران به نیست سلامتی و ظهورشون میخونم ❤

الان هم ۱۰ تا صلوات❤⚘

واحد اندازه گیری خوشبختی : نفس های مادر بر ثانیه             کاربری توسط دوتا دوست که شبیه خواهرن اداره میشه❤❤❤

اومدم بگم عشق من خداس و امام زمان😅

خوب شد گفتی امروز کلی صلوات برا حضرت برداشتم هنوز نگرفتمشون برم بگم😘❤

تیکر به وقت معجزه🌱برام دعا کنید معجزه ای ک منتظرشم رخ بده🕊اگه برام دعا کردید بهم بگید خوشحال میشم❤🌱

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من یه روز فکر کردم دیدم هیچ کاری برا امام زمان نمیکنم. برا همین روزانه یک صفحه قران به نیست سلامتی ...

چه دل پاکی 

التماس دعا🌱

تیکر به وقت معجزه🌱برام دعا کنید معجزه ای ک منتظرشم رخ بده🕊اگه برام دعا کردید بهم بگید خوشحال میشم❤🌱

خدا خیرتون بده بعد نماز ۱۰۰ تا میفرستم

من پریشی خواب آقا رو دیدم تعبیرشو نمیدونین فقط تو خواب ترسیده بودم و گریه میکردم صورتشو ندیدم خواست صورتش برام آشکار شه ولی ترسیدمو صورتمو برگردوندم کاش تو خواب نمیترسیدم..

من یه روز فکر کردم دیدم هیچ کاری برا امام زمان نمیکنم. برا همین روزانه یک صفحه قران به نیست سلامتی ...

قبول باشه خیلی عالیه ادامه بدید 🤩

خدا خیرتون بده بعد نماز ۱۰۰ تا میفرستم من پریشی خواب آقا رو دیدم تعبیرشو نمیدونین فقط تو خواب ...

چرا ترسیدی

خدا خیرتون بده بعد نماز ۱۰۰ تا میفرستم من پریشی خواب آقا رو دیدم تعبیرشو نمیدونین فقط تو خواب ...

و اینکه لباساش سفید بود و پرچم سفید دستش بود تو خواب تکون میداد و از خانواده فقط من تونستم ببینم ایشونو...

و اینکه لباساش سفید بود و پرچم سفید دستش بود تو خواب تکون میداد و از خانواده فقط من تونستم ببینم ایش ...

درخواست بدم قبول میکنید مفصل توضیح بدید؟

چرا ترسیدی

خب ترس تو وجودم بود انگار باورم نمیشد امام  رو دیدم ولی میدونشتم امام الزمانه حتی تو خواب تعجب کردم که امام الزمانه تو خوابم حس کردم تپش قلب گرفتم و میگفتم یا امام الزمان..هی اینو تکرار میکردم