mehri__jan مدیر عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 272 عنوان استخاره | مشاهده متن کامل بحث + 75 بازدید | 17 پست بچه ها من برای حاجتی که دارم چندبار استخاره گرفتم و خوب اومده همشولی بعضی وقتا یهو نا امید میشم و دلم خالی میشهشده براتون جواب استخارتون خوب بیاد ولی اون اتفاق نیوفته؟ 1400/08/05 | 18:18 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیرین_سحر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4364 اگه گناه چرا دفتر امام جمعه انجام میدن؟ امام جمعه سند برای اعمال شما نیست این آیه بهانه اهل جهنمه : وَقَالُوا رَبَّنَا إِنَّا أَطَعْنَا سَادَتَنَا وَكُبَرَاءَنَا فَأَضَلُّونَا السَّبِيلَا
mehri__jan مدیر استارتر عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 272 فَإِذا عَزَمتَ فَتَوَكَّل عَلَى اللَّهِ ۚ إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ المُتَوَكِّلينَ من که امیدم فقط به خداست...
mehri__jan مدیر استارتر عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 272 امام جمعه سند برای اعمال شما نیست این آیه بهانه اهل جهنمه : وَقَالُوا رَبَّنَا إِنَّ ... سند نیست عزیزم ولی اگه گناه باشه انجام نمیدنمراجع میگن غلطه،پس مراجع تقلید برای چی هستن؟ما امیدمون خداست از خودش طلب میکنیم،استخاره هم یه جور سوال پرسیدن از خداست تا جواب بده به آدم