من دوماه پیش کرونا گرفتم،هم من هم شوهرم،مادر پدرمم تهران نبودن و علنا کسیو نداشتم ،بماند که پدرم دراومد تو دوره بیماری،همسرم ی دوست داره که قبل ما گرفته بودن من سوپ پختم و کلی میوه و خوراکی خریدیم بردیم دم خونشون،نه خودش نه خانمش با وجود این که میدونستن مریضیم ی زنگ نزدن خرید و اینا پیشکش،خانمش باردار بود میخواست اوکراین زایمان کنه،روزی نبود به من زنگ نزنه یا ویس نده که فلان چیزو برام ترجمه میکنی اینو میبینی اونو میبینی(چون من مسلط به زبانم)نمیدونم واکسن چی بزنم و خلاصه سر کار بودنمو اینام اصلا مهم نبود براش انقدددد زنگ میزد تا حواب بدم،خلاصه من به روش اوردم و گفتم ی حال از من نورسیدی بهونه اورد که اره نمیدونم دکتر گفت بچم ناقصه و فلان ناراحت اون بودم و اینا(درحالی که هرروز پیام میداد برا کارای خودشا) خلاصه رفت اوکراین و دیپورت شد و برگشت و دیگه ی مدت کارنداشت پیام نداد،یکی دوهفته بعدش عمه من فوت کرد خیلی خیلی ناراحت بودم،استوری کذاشتم برای مراسم ختم خواجه حافظ شیرازی به من تسلیت گفت جز این خانم درحالی که هردو استوری رو دیده بود،بماند که من هزار بارام کادو خریدم یا اگه چیزی دوس داشت از وسایلم میدادم بهش و کلا محبت میکردم ولی چیزیم دریافت نمیکردم انتظاریم نداشتم ولی الان رسما میخوام کلا رابطمو قط کنم،ایا به نظرتون منطقیه
✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲 حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!! ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم.. نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر ✌🏻😏 ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾