2789
عنوان

همش دروغه

176 بازدید | 13 پست

اینا که می گویند زیبایی مهم نیست و اقبال و اخلاق و ... مهمه همش دروغه 

تا وقتی قشنگ نباشی و ظاهر قشنگی نداشته باشی هیچکس عاشقت نمی شه 

ساید اطرافیانت به خاطر اخلاقت چون می شناسندت دوست داشته باشند اما هیچکس عاشقت نمی شه مخصوصا تو جامعه الان با این طرز پوشش و آرایش دخترها، اگر کسی ظاهرش متوسط رو به پایین باشه اصلا نگاهش نمی کنند چه برسه کسی عاشقش شه

و جالب اینه خود آقایان یا پسرها اصلا قشنگ نیستند 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بله.نود درصد مردا اول جذب ظاهر و زیبایی طرف میشن..مردا با چشم عاشق میشن👌

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

اره دقیقا 

جامعه ما عملی پسند شده همه چیزو به ظاهر میبینن 

یادمه یه روزی دخترها فقط بخاطر نجابتشون انتخاب میشدن الان دخترها فقط بخاطر مانتو جلوباز و موهای فلان و دماغ چنان و لبای چنان پسندیده میشن 

حتی هرچی بی قید و بند تر باشی خواهان بیشتر داری 

تو نخ ما نباش گره میخوری

زن و مرد نداره، قدیم و الان هم نداره. 

جاذبه ی جنسی و زیبایی همیشه برای جنس مخالف در انتخاب همسر مهم و تاثیرگذار بوده و هست. هر کسی هم میگه نیست یا ناآگاهه یا دروغ میگه 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

والا ما پسر داریم عین دسته گل تحصیلکرده پولدار اصیل عاشق دختر کوتوله شده بی ریخت داغون مدی طاس خانواده ۱۳ نفره

خوب حالا حتما فکر میکنین سیرتش زیباست نه اخلاقم نداره سلیطه است به مادر شوهرش رودر رو گفت مادر ج ن ده در دوره دوستی

بهت ین جشن کادوهای گرون و خونه براش خریدن الانم میخوان خونه ویلایی بفروشن برن آپارتمان پول بدن به ایشون