2777
2789
عنوان

غبار غم می رود...؟!

132 بازدید | 8 پست

سالها پیش یه جایی خوندم:غبار  غم برود حال خوش شود...

سالها وقتی حالم بد بود اینو به خودم یادآوری کردم...غبار غم برود حال خوش شود...

چند روزی هست که تخلیه حس زندگی،تخلیه انرژی،تخلیه حیات شدم...انگار هیج چیزی من رو وصل نمی کنه به زندگی...حال ادمی رو دارم که همه چیزشو داده و هیچی نگرفته...

چرا ما ادما روح و حس و قلب کسی برامون مهم نیس؟

من متعلق به عهد قاجارم که تعهد برام مهمه،یا بقیه که یعد هشت ماه نامزدی میرن سرقرارشون با دوس ختراشون؟ یا بقیه که تاتقی به توقی خورد میپرن تو روابط قبلیشون..یا بقیه که روابط فراازدواج دارن...؟

هر چقدرمیخوام درک کنم که کات کردن روابط طولانی سخته،اما نمی تونم بپذیرم کسی بعد 8 ماه نامزدی همچنان بره دوست دخترشو ببینه...با هر توجیهی!

و تازه اونوقت به طرف بگه نه من ازدواجم نمیخوام بکنم...!

+یک آدم شکسته از من ساختی عاشق کش بی رحم...!

+حالم از دل بستن،سادگی قلب و روحم،اعتمادکردن..بهم میخوره...دلم میخواد خودمو بالا بیارم...!

+ادمایی که اینکارا رو میکنن حالشون از خودشون بهم نمیخوره..؟!

+میدونی عزیز من؛تنها چیزی که این وسط حیف شد قلب و روح و حس من بود که الان داره همچنان درد میکشه...حیف اون پدر مادر که توباهاشون اینجوری تا می کنی...!حیف اونهمه هوش خودت و جایگاه اجتماعیت که پشت پرده اش اینجوره... حیفی عزیز من.. حیف.. یادت میاد میگفتی من می خوام با تو درست زندگی کنم... میگفتی تو نمی دونی من چطور زندگی کردم... میخوام باتو درست زندگی کنم... من بهت متعهد بودم... میگفتی تو تنها ادمی هستی که روی من تونسته تاثیر بذاره.. میگفتی من میدونم تو واقعا میخوای زندگی کنی... میگفتی بهم ثابت شده منو برا پول نمیخوای...   بادهمه اینها نتونستی بیخیال سبک زندگی قبلیت بشی جان من...؟اشکال نداره...بهاش شد درد من..خوش باش.

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

خبر جدیدی از مجید بهت رسیده؟؟

نه...حالم بد شده...

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اکثر مردان رابطه های هیجانی و زندگی پر از تنوع دوست دارن.‌

اتفاقی که برای شما رخ داد. هر روز داره تو دنیا برای دخترهای زیادی اتفاق می‌افته. 

الان بهتر مردا میشناسی. 

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
اکثر مردان رابطه های هیجانی و زندگی پر از تنوع دوست دارن.‌ اتفاقی که برای شما رخ داد. هر روز داره ت ...

دو دسته مرد داریم در این بازه...مردایی که نهااایتت تنوع و هیجانو با یه نفر شریک می شن...و مردایی که اون رو با افراد مختلف تست میکنن

اینها متفاوته...ذات مردها تنوع و هیجان طلبه..مسائل جنسی براشون تو اولویته...اما باید دید این تمایلات رو در چه کانالی هدایت میکنن.

کیس من تا اخرین لحظه میخواست با همه باشه...حالا به هر دلیلی...توجیه پذیر نیست..مگه من مجبورش کرده بودم بیاد سمت ازدواج و خواستگاری؟

کسی که میخواد ازدواج کنه دیگه باید دور یه سری چیزا رو خط بکشه یا نمیتوته نره سمت ازدواج...شما اگه عکسای مراسم ما رو ببینی کم از یه عروسی نداره..اینقدر همه چیز جدی.

اون دخترایی هم که روزانه چنین اتفاقی براشون میوفته خیلیاشون از اول میدونن این رابطه موقته...و عادت دارن به کات کردن و رابطه های متعدد...

کار کسی رو رد یا تایید نمی کنم..نظرمنه.

دو دسته مرد داریم در این بازه...مردایی که نهااایتت تنوع و هیجانو با یه نفر شریک می شن...و مردایی که ...

حرفات کاملا درست و عین حقیقته الان کم کم داری با حقایق روبرو میشی...عقیده منم همینه کسی که میخوادت باید همه جوره بخواد تو و چشماش و قلبش جز ت کسیو نبینه

دو دسته مرد داریم در این بازه...مردایی که نهااایتت تنوع و هیجانو با یه نفر شریک می شن...و مردایی که ...

متاسفانه شما به کیس بدی خوردی 

وگرنه خودت و کارات هیچ مشکلی ندارن

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
متاسفانه شما به کیس بدی خوردی  وگرنه خودت و کارات هیچ مشکلی ندارن

چی بگم...سه  ماه اول حواسم به حسم بود...اما دیگه از ماه پنجم نه واقعا دل بستم🙁🙁🙁😭💔