2777
2789
عنوان

قلم چی😥

91 بازدید | 6 پست

سلام دوستان میتونید توضیح بدین قلم چی طوریه و چیکار میکنه پشتیبانش همه چی رو بهتون میگه؟

من امروز ثبت نام کردم پس فردا هم آزمون دارن نمیدونم چیکار کنم پشتیبان هم زنگ نزده بگه چیکار کنم🥺

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببخشید عزیزم اگه از الان بخوایم ثبت نام کنیم هزینش چقدر میشه ؟ اون آزمونای قبلی که شرکت نکردیم رو ه ...

خواهش گلم به ما گفتن که ازمون های قبلی رو حساب نمیکنن براتون و تا الان هزینه اش دو میلیون و هشتصد بود اقساطی هم میشه با چک و اگه همشو یک جا پرداخت کنی دویست تومن تخفیف داره

مرسی عزیزم یعنی از الان به بعد دو میلیون و هشتصد؟چند تا آزمون میشه؟ کتاب هم میدن؟

آره ولی بنظرم اگه میخوای ثبت نام کنی بزار شنبه اخه یه آزمون ازش میره و به نفعت میشه حسابش نمیکنن کمتر میشه هر دو هفته یک بار جمعه ها آزمون میگیرن نه کتاب نمیدن فقط هزینه پشتیبان و آزمون هارو میگیرن و گفتن که کتاب در‌طول طرم پشتیبان ها معرفی میکنن باید جدا بخری