2777
2789
عنوان

عفونت و قارچ

601 بازدید | 72 پست

سلام من سه چهار ماهه درگير قارچ هستم سه بار هم دكتر رفتم و بهم كپسول فلوكونازول داده و پماد دالاواگسي واژينال يعني از اينا چند دوره استفاده كردم اما خوب نشدم

نگران دارم ميشم 

اخه دو هفته بود خوب بودم كه دوره سوزش ام شروع شده البته خيلي كمه و من خودم كپشن موردم و پماد زدم

چون دكترم گفت درمانش فقط همينه

كسي درمان قطعي شو ميدونه و مثل من شده باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پماد داخل واژینال تاده روز استفاده کردم خوب شدم منم قارچ گرفته بودم وحشتناک بود من شوهرم عفونت کلیه داره جلوگیری نکنیم سریع قارچو عفونت میگیرم

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
من پماد داخل واژینال تاده روز استفاده کردم خوب شدم منم قارچ گرفته بودم وحشتناک بود من شوهرم عفونت کل ...

من شوهرم مشكلي نداره واي نميدونم چرا اين سري اينقدر طولاني شده

من تازه یه ماهه رابطمو شروع کردم یهو بعد رابطه تا یه روز احساس سوزش و تکرر ادرار دارم  ترشح ندارم اصلا بعدش خوب میشه یعنی اگه رابطه نداشته باشم خوب میشه نمیدونم فک کنم به ک ا ن دوم حساسیت دارم چون اگه عفونت بود هم خوب نمیشد هم ترشح میداشتم. ولی تا رابطه داشته باسم سوزش و خارش و تکرر ادرار میگیرم 

یه صلوات میفرستین برا حاجت دلم
نميدونم چرا انقدر از عنبر نسارا ميترسم زود كنم بدتر شم با عفونت كنم

عالیع عزیزم.استفاده کن خوب میشی.

نترس.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

من شوهرم مشكلي نداره واي نميدونم چرا اين سري اينقدر طولاني شده

اب شهرتون کثیف نیس

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
منم مثل شما بودم کلی دکتر رفتم و پماد و ... آخرش این و گرفتم زدم خوب شدم 

اره منم اینو استفاده کردم خیلی خوبه