2777
2789
عنوان

ساک نوزاد

474 بازدید | 16 پست

اولین باره بعد از زایمانم میخوام برم بیرون، خونه مامان و مادرشوهرم؛ 

میخوام بدونم توی ساک نوزاد چیا باید بزاریم و وقتی میریم جایی چیا باید با خودمون ببریم؟؟

🌺یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا ان شاءالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍.                💕ان شاءالله به امید خدا یه روزی امضام این بشه: و خدایی که به چشم معجزه اش را دیدم/ بابت معجزه اش از ته دل خندیدم ........الهی شکرت.       

پوشـــــــک و زیرانداز

شیشه و شیرخشکش

داروها مورد نیازش

یکی دودستم لباس

من پتو تشکشو بالشتشم میبردم

تو دنیایے کہ هرچے بخوایم میتونیم باشیم،مهربون باشیم و آرامش ب همدیگِ هدیه بدیم...     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پوشک به مقدار نیاز 

زیرانداز تعویض پوشک نی نی 

سه چهار دست لباس برلی نی نی 

تشک و پتو متکاش 

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)

دستکش یکبار مصرف . مشما فریزر . پارچه خشک کن زیرانداز . دو دست لباس . پستونک شیشه شیر جغجغه . دستمال مرطوب .کرم سوختگی و پوشک

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
دستکش یکبار مصرف . مشما فریزر . پارچه خشک کن زیرانداز . دو دست لباس . پستونک شیشه شیر جغجغه . کرم سو ...

سن بارداریمونو😍

پسر کوچولوی قشنگم❤️ چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿😍😘😋

دو دست لباس 

پوشک 

کرم مخصوص پوشک کردنش 

جغجغه یا بازی که باهاش سرگرم بشه 

پتویی نوزادی همراه

اگه شیر خشکیه توی یه جعبه شیرخشک بزار با فلاکس همراه شیرخشک و شیشه شیرش 

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
شیر خشکیه؟

نه شیر خودمو میخوره

🌺یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا ان شاءالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍.                💕ان شاءالله به امید خدا یه روزی امضام این بشه: و خدایی که به چشم معجزه اش را دیدم/ بابت معجزه اش از ته دل خندیدم ........الهی شکرت.       
سن بارداریمونو😍

وای اره . چند آذر زده برات؟طبیعی یا سز؟

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
وای اره . چند آذر زده برات؟طبیعی یا سز؟

فکر کنم ۲۰ آذر، طبیعی ان‌شاءالله. اما خب فعلاً مشخص نیست دکترم گفت هفته ۳۷ معاینه‌ت میکنم.

شما چطور؟

پسر کوچولوی قشنگم❤️ چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿😍😘😋
فکر کنم ۲۰ آذر، طبیعی ان‌شاءالله. اما خب فعلاً مشخص نیست دکترم گفت هفته ۳۷ معاینه‌ت میکنم. شما چطور ...

منم ۲۰آذر طبیعی . منم ۳۷یا۳۸ گفت معاینه میکنه . تهرانی؟ کدوم بیمارستان میری؟