2821
2789
عنوان

ساک نوزاد

487 بازدید | 16 پست

اولین باره بعد از زایمانم میخوام برم بیرون، خونه مامان و مادرشوهرم؛ 

میخوام بدونم توی ساک نوزاد چیا باید بزاریم و وقتی میریم جایی چیا باید با خودمون ببریم؟؟

🌺یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا ان شاءالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍.                💕ان شاءالله به امید خدا یه روزی امضام این بشه: و خدایی که به چشم معجزه اش را دیدم/ بابت معجزه اش از ته دل خندیدم ........الهی شکرت.       

پوشـــــــک و زیرانداز

شیشه و شیرخشکش

داروها مورد نیازش

یکی دودستم لباس

من پتو تشکشو بالشتشم میبردم

تو دنیایے کہ هرچے بخوایم میتونیم باشیم،مهربون باشیم و آرامش ب همدیگِ هدیه بدیم...     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پوشک به مقدار نیاز 

زیرانداز تعویض پوشک نی نی 

سه چهار دست لباس برلی نی نی 

تشک و پتو متکاش 

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)

دستکش یکبار مصرف . مشما فریزر . پارچه خشک کن زیرانداز . دو دست لباس . پستونک شیشه شیر جغجغه . دستمال مرطوب .کرم سوختگی و پوشک

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
دستکش یکبار مصرف . مشما فریزر . پارچه خشک کن زیرانداز . دو دست لباس . پستونک شیشه شیر جغجغه . کرم سو ...

سن بارداریمونو😍

پسر کوچولوی قشنگم❤️ چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿😍😘😋

دو دست لباس 

پوشک 

کرم مخصوص پوشک کردنش 

جغجغه یا بازی که باهاش سرگرم بشه 

پتویی نوزادی همراه

اگه شیر خشکیه توی یه جعبه شیرخشک بزار با فلاکس همراه شیرخشک و شیشه شیرش 

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
شیر خشکیه؟

نه شیر خودمو میخوره

🌺یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا ان شاءالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍.                💕ان شاءالله به امید خدا یه روزی امضام این بشه: و خدایی که به چشم معجزه اش را دیدم/ بابت معجزه اش از ته دل خندیدم ........الهی شکرت.       
سن بارداریمونو😍

وای اره . چند آذر زده برات؟طبیعی یا سز؟

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
وای اره . چند آذر زده برات؟طبیعی یا سز؟

فکر کنم ۲۰ آذر، طبیعی ان‌شاءالله. اما خب فعلاً مشخص نیست دکترم گفت هفته ۳۷ معاینه‌ت میکنم.

شما چطور؟

پسر کوچولوی قشنگم❤️ چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿😍😘😋
فکر کنم ۲۰ آذر، طبیعی ان‌شاءالله. اما خب فعلاً مشخص نیست دکترم گفت هفته ۳۷ معاینه‌ت میکنم. شما چطور ...

منم ۲۰آذر طبیعی . منم ۳۷یا۳۸ گفت معاینه میکنه . تهرانی؟ کدوم بیمارستان میری؟

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز