2777
2789

استارتر بهم رای بده دعات میکنم چند ثانیه طول میکشه🥺https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch.html?launch_id=489311بچه لطفا لطفا لطفا هر کی این پست رو میبینه بعم رای بده خواهش میکنمممم فقط چند ثانیه طول میکشه.

وقتش کمه هر کی رای داد لایک کنه دعاش کنم🥺😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه میشه درخواست دوستیمو قبول کنین یا ایدی تلگرام بدین واقعا خیلی به کمکتون نیاز دارم 

البته بنده در فضاى مجازى به غير از توئيتر عضويت ندارم

در همين سايت ميتونيد با من در ارتباط باشيد

ميــكآء آبـراهـامـيان / 🏠 : دوسلدورف
بله در رشته حقوق تحصيل كردم يكمقدار از خودتان مشخصات بديد از قبيل سن و مدرك تحصيلئ كه داريد

من الان دهمم و رشتم انسانیه

میخوام بدونم واسه کنکور اگه بخوام حقوق قبول شم چه کتابایی رو بیشتر بخونم و هر چی درمورد وکالت میدونین رو بگین و اینکه وکالت زیر مجموعه هاش چین

البته بنده در فضاى مجازى به غير از توئيتر عضويت ندارم در همين سايت ميتونيد با من در ارتباط باشيد

اگه میشه درخواست دوستیمو قبول کنید تا بهتر صحبت کنیم درمورد رشته حقوق

البته بنده در فضاى مجازى به غير از توئيتر عضويت ندارم در همين سايت ميتونيد با من در ارتباط باشيد

میخوام درمورد رشته حقوق بدونم تا بتونم تصمیم بگیرم کدوم رشته برم 

من الان دهمم و رشتم انسانیه میخوام بدونم واسه کنکور اگه بخوام حقوق قبول شم چه کتابایی رو بیشتر بخون ...

بسيارخب

البته من سالهاست كه از ايران خارج شدم

و تحصيلات دانشگاهى رو خارج از ايران گذراندم

و با حقوق و قوانين ايران آشنايى ندارم

اما براى هدف وكالت و يا هر شغل ديگرى در حيطهء حقوق

ابتدا بايست رشتهء علوم انسانى رو انتخاب كنيد

و اگر بخواهيد دروس خاصى رو براى اين رشته معرفى كنم

جامعه شناسى

فلسفه و منطق

عربى

ادبيات و زبان فارسى

زبان انگليسى

قرآن و دين و زندگى

اختصاص به رشته علوم انسانى و حقوق دارند

و بايد در اين دروس قوى و محكم باشيد

بسيارخب البته من سالهاست كه از ايران خارج شدم و تحصيلات دانشگاهى رو خارج از ايران گذراندم و با حق ...

شما که الان وکیل هستین بعضیا میگن امنیت ندارن و من میخوام زیر مجموعه ای انتخاب کنم که امنیت داشت میشه زیرمجموعه حقوق رو بگین

شما که الان وکیل هستین بعضیا میگن امنیت ندارن و من میخوام زیر مجموعه ای انتخاب کنم که امنیت داشت میش ...

خير متاسفانه بنده وكيل نيستم

مدرك دكترىٰ حقوق دارم و استاديار دانشگاه هستم