2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی امیدی به نداشته باشم؟ 

چرا عزیزم امیدت اول به خدا باشه ببین از اول برو پیش دکتر خوب من ۱ سال الکی آمپول و قرص میخوردم اخر سر دکترم گفت نکنه از شوهرته 😏 بعد از یک سال گفت که شوهرم تست داد دید ضعیفه 

شما مشکلی ندارید؟ آخه دکتر به من گفته مشکل ندارم. منتها 9ماهه نشد. این ماه واسم لتروزول و دوفاستون ن ...

نه هیچ مشکلی نداریم شوهرم ازمایش داده سالم

خودمم هر ماه سایز تخمکام خوبه

منم 10 ماهه اقدامم ولی 5 ماهه که لتروزول و دوفاستون میخورم

چرا عزیزم امیدت اول به خدا باشه ببین از اول برو پیش دکتر خوب من ۱ سال الکی آمپول و قرص میخوردم اخر س ...

شوهر منم سرعت اسپرمهاش کمه ولی تعدادش کافیه. دعا کنید برام

نه هیچ مشکلی نداریم شوهرم ازمایش داده سالم خودمم هر ماه سایز تخمکام خوبه منم 10 ماهه اقدامم ولی 5 ...

امیدوام شما هم این ماه نی نی دار بشید. من فولیکول 19 دارم. منتها نمیشه که نمیشه. 

نگران چی

نمیدونم چرا همش نگرانم کلا باردار شم. با اینکه اصلا مشکلی نیست.یعنی دکتر گفته. سنمم خیلی بالا نیست. منتها 9ماه خیلی زیاده برای کسی که انتظار میکشه

چرا عزیزم امیدت اول به خدا باشه ببین از اول برو پیش دکتر خوب من ۱ سال الکی آمپول و قرص میخوردم اخر س ...

اره واقعا دکتر خوب خیلی موثره. 

دکتر من از همون اول جفتمونو فرستاد ازمایش گفت از همین اول بدونم مشکلی هست یانه

نمیدونم چرا همش نگرانم کلا باردار شم. با اینکه اصلا مشکلی نیست.یعنی دکتر گفته. سنمم خیلی بالا نیست. ...

اخی عزیزم درکت میکنم منم 10 ماهه اقدامم ولی نگران نیستم. دکترم هرماه ذکر میکنه که یه زوج کاملا سالم هر ماه 20 درصد احتمال باروری دارن

ولی شوهرم مثل شما نگرانه