2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم فهميده حاملم تو قيافست

| مشاهده متن کامل بحث + 1143 بازدید | 72 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

سلام دوستان من تازه واردهستم🙂میخواستم ببینم کسی میتونه راهنماییم کنه که چطورکیت تخمک گذاری استفاده کنم 

انگارهمشون خرابن والاه هرکدوم یه شکل میشه 

توروخداکمک کنین ممنون🙏🙏🙏♥️♥️♥️♥️

به چی مثلا حسودی میکنه؟؟ سک.س میکنی حامله میشی حسودی داره؟ اونم که خودش بارداره

خب تمام اینکارا نشانه عقده و حسادته دیگه وگرنه من ک ی غریبم از باردارشدن ایشون از ته قلبم خوشحال شدم و لبختد زدم 😊

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘
یاااااااا مکه مکرمه 😂😂😂😂😂😂😯😯😯😲😲😲😲😲🤦🤦😂😂😂😂😂😂😂😂😂

بخدا من بعدا از خانوادش شنیدم داداشش و خواهرش گفتن اره اون شب به ماهمه پیام داده 😑

عوضی ابرو منو برد 😐

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!
خب تمام اینکارا نشانه عقده و حسادته دیگه وگرنه من ک ی غریبم از باردارشدن ایشون از ته قلبم خوشحال شدم ...

جدی خب سوال شد برام

اون که خودش حامله ست اگه نبود میگفتم اره خب بچه نداره حسودی کرده

🤷‍♀️🤷‍♀️

چه زود گفتی،هنوز قلب تشکیل نشده

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

اولا زود همه رو خبر کردن اشتباهه چون آدم صبر میکنه ببینه بچه قلبش تشکلی میشه یا نه

دوما بعضیا اینجورین که دوست دارن بچه شون که میاد خاص باشه،اما الان بچه توعم زودی بعد از بچه اون دنیا میاد و خلاصه نمیتونه همه توجه هارو ب خودش جلب کنه برا همین ناراحته

از یه طرف فک میکنه شما برای رقابت با اون باردار شدی

اینا همش خاله زنک بازیه

بزرگترین درد و رنج،درد و رنجِ تبدیل نشدن به جیزی است که توانایی اش را داشتیم
طوري رفتار ميکنه انگار از حسادتش حامله شدم.خب من هشت ماهه اقدام ميکردم و تازه معلوم شده حامله ام.انگ ...

بهش بگو فکر نمیکردم انقد بی لیاقت باشید جشن های بعدیو خونه مامانم میگیرم

🌿 الحمدلله رب العالمین🌿                                       🍁برو به کسایی که میشناختم بگو من قمار تورو باختم🍁