2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم فهميده حاملم تو قيافست

| مشاهده متن کامل بحث + 1143 بازدید | 72 پست
دقیقا 👌👌👌👌 آدم باید برای کسی احترام بذاره ک جنبشو داشته باشه، هر سی در حد خودش. وگرنه همینجور ...

ايشاا. هر چي با من ميکنند سر دخترشون بياد.ببينم چه حسي ميشه.من که دلم شکسته و شوهرم فقط ميگه ولش کن.تو دلم غمباد شده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ايشاا. هر چي با من ميکنند سر دخترشون بياد.ببينم چه حسي ميشه.من که دلم شکسته و شوهرم فقط ميگه ولش کن. ...

همینجوری هم میشه مطمئن باش.

خدا جای حق نشسته.

تو راهتو درست برو و ب حرف و کارای هیشکی اعتنا نکن🌹

دهن لق بار اومده فقط زمانی نمیگه که قسمش بدی

پس خیلی باید حواست بهش باشه 👌

اگه اینجوری ج میده ک پس ب نظرم امروز ک اومد قسمش بده ک تماااام اتفاقای امروز ب بعد رو نباید ب کسی بگه...😅

اینجوری دیگه مجبور نیستی هر سری برا ی موضوع قسمش بدی

پس خیلی باید حواست بهش باشه 👌 اگه اینجوری ج میده ک پس ب نظرم امروز ک اومد قسمش بده ک تماااام ات ...

اره همی کارو کردم دیگه کمتر شده 

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!
فقط سه روز بعد پريوديت اوليش رو بزار.خواهش ميکنم عزيزم

ببین من ۲۵مهرپریودشدم سه روزبعدش پاک شدم بعدمن یکشنبه که تعطیل بودنه فرداش رفتم دکترگفت ازفردایه روزدرمیون بزارکیت حالابعدمن توی ماشین خساب تخمک گذاری زدم میگه ۷ابان روزتخمک گذاریه منه ولی امکان داره بعدپریودی باشه تخمک گذاری؟

دو روز.مثل پريودي درد شکم و کمر داري.روزت پريوديم فقط خونريزي داشتم و رنگش يادم نيست اما بقيه روزهاش ...

آره دقیقا مثل پریودی با این تفاوت که کمرم گرفته و تخمدانام تیر میکشع انگار بادکش گذاشتی....نمیدونم بنظرت میشه حامله باشم؟ سینه هامم خیلی درد داره