2777
2789
عنوان

مدل پوتین+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1370 بازدید | 34 پست
اتفاقا من اينو ديشب خريدم خيلي راحتو عاليه

جدی؟🤔😀

سایز پات چنده؟

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اتفاقا من اينو ديشب خريدم خيلي راحتو عاليه

اگرررررر شد تو پات ی عکسشو بذار

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

جدی؟🤔😀 سایز پات چنده؟

اره از صبح پامه🤣يه سر 

٣٨

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

قشنگه

منم بیشتر نیم بوتام از این بخ شکنا زیرشون دارن

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤
مبارکت باشه خوشگله🤩🤩

نگرفتم هنوز😍

مبارکت باشه،چقد شبیه؟😬 سایز پات چنده؟من۴۰م میترسم خوب نباشه تو پام

قربانت

خو تقریبا همینه اما مال من کنارش.......ای بابا صب کن یکم بعد عکسشو میدم بت

سایز من ۳۸ 

نه خیلی خوشکله حتما بخر😍

از خانوادم متنفرم :)                               🖤Kurdistan 
قشنگه منم بیشتر نیم بوتام از این بخ شکنا زیرشون دارن

خوشکله تو پا؟برا زمستون فک کنم خیلی عالیه دیگه لیز نمیخورم🤧

اره خوشگله منم میخواستم بخرم همسرم گفت نه اون یکم بلندتر بود یه نمونه دیگه خریدم

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
من پارسال خریدم شبیه همینه تقریبا ۲۵۰

سایز پات چنده؟من۴۰میترسم خیلی خوب نباشه تو پام

خوشکله تو پا؟برا زمستون فک کنم خیلی عالیه دیگه لیز نمیخورم🤧

اره عالیه گلم.

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤

نه دوست ندارم 

اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀  این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀