2777
2789

فقط با سونو مشخص میشه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

از بیبی چک توقعات رفته بالا واقعا😐

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞فدات بشم عشق مامان زودبیا بغلم دیگه😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه مشخص میشه مثبت میشه بی بی چک

خب اون نشانه اینه که بارداری 😐

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞فدات بشم عشق مامان زودبیا بغلم دیگه😍
خب اون نشانه اینه که بارداری 😐

نخیر عزیزم یکم برو مطالعه کن. 

بی بی چک مثبت میشه

حتی امکان داره آزمایش خونتم مثبت بشه

ولی بعدش می‌نويسن ک سونو انجام بدی

این خانم اول میخاد ببینه مشخص میشه با بی بی چک بارداره اصلا یانه

سنو رفتم دکتر گفت احتمالا خیلی کوچیکه ک مشخص نمیشه ازمایش بده  منم دوبار بیبی چک زدم منفی شد چ ...

خب اول که نباید بری سونو 

اول باید آزمایشات مثبت بشه بعد بری سونو 

خب الان از کجا میدونی که بارداری ؟

اول باید مطمعن بشی که بارداری یا نه 

الان از موعدت عقب انداختی؟

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

نخیر عزیزم یکم برو مطالعه کن.  بی بی چک مثبت میشه حتی امکان داره آزمایش خونتم مثبت بشه ولی ب ...

دکترم احتمال داد بارداریم خارج از رحمه برام سنو نوشت رفتم سنو انجام دادم دکتر گفت احتمالا خیلی کوچیکه ک نشون نمیده 

باید حداقل یکماهش بشه بعد 

منم بیبی چک زدم منفی شد دوبارم 

میخوام بدونم نیازه برم ازمایش خون بدم یا کلا باردار نیسم 

نخیر عزیزم یکم برو مطالعه کن.  بی بی چک مثبت میشه حتی امکان داره آزمایش خونتم مثبت بشه ولی ب ...

کلا دارین اشتباه میزنین...

اخه حتما زود بیبی زده ، چون آزمایش خون زودتر نشون میده...

وگرنه بیبی چک  نمیگه مثبت ولی خارج رحمی...یا منفی ولی بارراری و خارج رحمیه😐آخه یکم فکر کنین وجواب بدین... من تحقیقاتم کامله چون اقدام بارداریم