2777
2789
عنوان

توراخدا بیایین یه لحظه حالم بده

33 بازدید | 4 پست

مدرسه کی باز میشه ؟اصلا باز میشه؟ بچه کوچیک دارم پسرم اصلا ب درساش توجه نمیکنه از بس ک بازیگوشه اگ مدرسه بره بهتر یاد میگیره. ولی از منی ک مادرشم اصلا حرف شنوی نداره خسته شدم خدایا خودم افسردگی شدید دارم خیلی اصلا نمیتونم کارای خونمو بکنم بی حال افتادم چیکار کنم عصابم داغونه با شوهرمم خیلی مشکل دارم...

من بین تمام نداشته هایم فقط خدا را دارم💖             🚫لایک ممنوع🚫

تا الان گریه کردم جیغ کشیدم‌بچم بدتر افسرده شده اینطوری چیزی یاد نمیگیره بدتر افسرده شده😭😭😭😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفتن که همین ماه باز میشه  پسرم ی جلسه رفته  هفته ای ی روز  فک نکنم حالا حالاها به ...

الکی میگن باز نمیکنن برام‌عصاب نمونده کم بد بختی گرفتاری داشتم حالا باید اینو درس بدم قلب دردم اصلا  درس توجه نمیکنه خدایا کیو نفرین کنم ک اینطوری گرفتار شدم خودمم مریضم باید برم دکتر عفونت شدید دارم افسردگی دارم خستم از همه چیز...