2777
2789
عنوان

چادری

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 24 پست
خانواده منم مذهبی نبودن همون در حد اینکه بابا مامان نماز بخونن  تو کل فامیلم آدم باحجاب ندا ...

من یه روسری میکشیدم جلو و گیره میزنم بهم متلک میگن چه برسه به چادر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلیا رو دیدم چادر رو یه جاهایی سر میکنن یه جاهایی نه راه بی بازگشت که نیست. در ضمن این فقط یه نوع پ ...

نه منظورم اینه چادر رو بردار اطرافیان مسخره کنن

❤❤

میتونید بپوشید بعضی جاها نتوانستید نپوشید کلا ی مدت امتحانی بعدم اگه تصمیمتون قطعیه به نظرات و تیکه های بقیه توجه نکنین جدیدا نمدونم چرا همه نسبت به چادریا و محجبه ها سری موضع میگرن و تیکه میندازن اما مهم نیس

خدا همیشه هست:) حد نگه دار باهمه لیاقت و دوست و دشمن به همینه:) تو قوی ترین نسخه خوودتی؛)
من یه روسری میکشیدم جلو و گیره میزنم بهم متلک میگن چه برسه به چادر

من حتی داداشمم بهم یه تایم میگفت حاج خانوم شدی خانوم مجلسی شدی. .. من گریه کردم... حالا شاید شوخیم میکرد ولی ناراحت شدم 

ک مامانم دعوا کرد باهاش😬

یا شنیدم میگفتن چادری شده شوهر گیرش بیاد(18سالم بود اون موقع) یا چادر میپوشه برا دوست پسر داشتن بهش گیر ندن 

ولی همشون جواب تهمت و حرفاشونو ب طریقی گرفتن 

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 
من حتی داداشمم بهم یه تایم میگفت حاج خانوم شدی خانوم مجلسی شدی. .. من گریه کردم... حالا شاید شوخیم م ...

دقیقا متاسفانه همینطوره والا قبلنا چادر برا این بود جلب توجه نشه الان از همه بیشتر بهت تیکه میندازن من چادری نیستم اما بعضی مواقع می‌پوشم جالبه من نمی گم همشون ولی خیلیاشون اگه ماها به راجب حجاب حتی نظر بدیم میشیم عقده ای بدبخت که میخاد عقایدشو به بقیه تحمیل کنه فک کنم الان ی تاپیک بود خانما همین گفتن بدون اینکه حتی داخل اون تاپیک توهینی صورت بگیره ببینید ما میتونیم نظراتمون رو با احترام نسبت به هم بگیم نه تحمیل نه تمسخر

خدا همیشه هست:) حد نگه دار باهمه لیاقت و دوست و دشمن به همینه:) تو قوی ترین نسخه خوودتی؛)