2777
2789
عنوان

درد دل...😓

220 بازدید | 19 پست

من باردارم الان ماه هشتم خواهرم چنتا خونه اونورتره خونش، نه اون نه مامانم اصلا نه بهم سر میزنن، نه تا حالا پرسیدن یه چیزی میتونی درست کنی بخوری نخوری؟ در حالیکه من دائم فکر اونام، مامانم واکسن زد پاشدم یوپ درست کردم اب هویج گرفتم که ببرم بخوره براش خوبه. خوب منم انتطار محبت دارم همسرم انفدر کار میکنه تو خونه ، خسته از کار بیرون میاد تا نصف شبم تو خونه سرپاس خودم خجالت میکشم، منم شاغلم بعضی وقتا واقعا از شدت خستگی بیهوش میشم و نای چیزی خوردنم ندارم و گشنه میخوابم😓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید مثل مامان من باید بگی بهش مامان من بعضی چیزها رو حوصله فکر کردن نداره بعدش که میگم به نحو احسن ...

چنبار هی گفتم فقط گفته دست همسرت درد نکنه اونم کلی خسته میشه تو خونه خوب چی میشه یه کمکی بکنین خسته نشه

واقعا سخته اما غصه نخور رو نی نی تاثیر میزاره

من یه روزایی تنهایی کارامو کردم و گریه کردم که خدا میدونه

دیگه تصمیم گرفتم از هیچکس حتی نزدیک ترین ها هم توقع نداشته باشم و یه استوری گذاشتم از کسی توقع ندارم کسی هم حق نداره از من توقع داشته باشه 

و تمام دیگه واقعا بمیرمم به کسی نمیگم ولی طرفم کار داشته باشه من نمیرم 

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت
من چنبار از سر کار اومدم گشنه گرفتم خوابیدم، بعد متوجه شدم خواهرم خونه مامانم بوده ناهارو پذیرایی مف ...

بنظرم حتما به مامانت بگو من ازت توقع دارم ولی تو خیالتم نیس

صحبت از ماندن یک عُمر بماند به کنار ...قدر نوشیدنِ یک چای بمانی کافیست 🕊🙃
واقعا سخته اما غصه نخور رو نی نی تاثیر میزاره من یه روزایی تنهایی کارامو کردم و گریه کردم که خدا می ...

منم خیلی وقتا نشیتم واسه بی کسیم گریه کردم عزیزم. مادرشوهرمم فک میکنه چون خواهرم بیخ گوشمه همه کارامو میکنه دیگه منم به روم نمیارم که بابا نمیاد اون اصلا باز تو هفته ای یه وعده شام میدی 

انشالله. دلم میخواد حتی برای بیمارستان هم یک کمکی بگیرم به اینا نگم

اول ببین مامانت خودش میلش به اومدن هست یا نه اگه حس کردی بی میله حتما یه نفرو بگیر منم بدم میاد خودم بهدبقبه بگم‌واسم‌کاری کنن خودشون باید بفهمن دیگه

صحبت از ماندن یک عُمر بماند به کنار ...قدر نوشیدنِ یک چای بمانی کافیست 🕊🙃
اول ببین مامانت خودش میلش به اومدن هست یا نه اگه حس کردی بی میله حتما یه نفرو بگیر منم بدم میاد خودم ...

اخه بیادم والا کاری نمیکنه میترسم، یبار به زور خودم دعوتش کردم بیاد خونمون چون شب همسرم نبود، خودم مجبور شدم ناهار درست کنم و ... مثل غریبه هاس دست به یخچال و ... نمیزنه بخواد واس من مثلا غذا درست کنه عمرا