2777
2789
عنوان

تولد در شهر دیگه

163 بازدید | 15 پست

بچه ها می‌خوام تو سفر تولد بگیرم واسه همسرم 

حالا نمیدونم چجوری 

دوست دارم میریم هتل تزیینش کرده باشن با کیک و گل و اینا 

بنظرتون انجام میدن؟ 

زنگ بزنم هتل چجوری بپرسم؟ 

نظر و ایده ای دارین؟ 

دوست دارم شوهرم خیلی خیلی سورپرایز شه

Wow

نمیدونم

تو فیلم اینا هست

حتما میشه دیگه

اگه امکانش هست بخون خوش حال میشم.  ریحانها هستم🤓بهم میگن نازنین بهاره🤗دلیل انتخاب نام کار بریم هم اینه😍از اون بچه درس خونام😉بیماری اضطراب دارم😪خانواده ام درکم نمیکنن و....🤧مثل همه مشکل دارم مالی و....🥺ولی امیدوارم😀انیدم به اینده است 👩‍🔬 برای همه چیزش برنامه دارم💪🏻تک و توک و تو ذهنم چیدم😃حتما امیدم منو نا امید نمیکنه😅و میتونم یه چشم کوری هم به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه و تو مثل فلان نیستی و...بگم😂💪🏻خوشحالم که به دنیا اومدم😉ودارم زندگی میکنم🙄تلاش میکنم🙄حالا با هر مشکلی که هست میسازم🤗🤗خدایااا شکرت برا همه چیز😘🌹💃در اخر اگه امضامو خوندی یه صلوات مهمونم کن و ریپ بزن منم برات بفرستم😃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونی اگه شمال بری اینا ک لب دریا رو تزئین میکنن بکی تزئینات کنن برات خیلی رمانتیکه 

اگه شهر دیگه هم هستی همون هتل خیلی خوبه اکثرا قبول میکنن زنگ بزن ک رزرو کنی بگو تزئینات واسه تولد هم دارین بعد بگو ی اتاق و تزئین کنن برات رسیدین اماده باشه

کیش هم ک جنگ و اینا یا اجرای زنده یا موسیقی دارن میتونی از قبل باهاشون هماهنگ کنی یهو خودشون اون بالا میگن تولد ی عزیزیه ب اسم فلان بعد اهنگ میزنن و کیک میارن اونجا شلوغه خیلی باحاله بقیه هم همراهیت میکنن

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
میتونی اگه شمال بری اینا ک لب دریا رو تزئین میکنن بکی تزئینات کنن برات خیلی رمانتیکه  اگه شهر ...

مرسی عزیزم لطف کردی توضیح کامل دادی عزیزم 

فقط رستوران و جای معروف خوب نمیشناسی که اجرای زنده و اینا داشته باشن

میتونی اگه شمال بری اینا ک لب دریا رو تزئین میکنن بکی تزئینات کنن برات خیلی رمانتیکه  اگه شهر ...

بعد چجوری هماهنگ کنم؟ 

من تو شهر خودمون از استرس میمردم 

الان چکار کنم😂

بعد چجوری هماهنگ کنم؟  من تو شهر خودمون از استرس میمردم  الان چکار کنم😂

فدات گلم

نه من کیش نرفتم ولی کاری نداره میتونی از نت پیدا کنی بزنی مثلا رستوران تولد تو کیش میاد شماره تماس باهاهشون تماس بگیر و هماهنگ کن ساعت ورودتو بگو 

کاری نداره ک من شهرهای دیگه نه ولی تو شهر خودم خیلی از اینکارا میکنم 

اگه فک کردی اینجوری سختته و ادم استرسی ای هستی همون هتل و بگو تزئین کنن یا کنار دریارو ک راحت تری اینجوری 

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
فدات گلم نه من کیش نرفتم ولی کاری نداره میتونی از نت پیدا کنی بزنی مثلا رستوران تولد تو کیش میاد شم ...

عزیزم مرسی که راهنماییم کردی مرررسی😍😍😍💋💋💋