123mive مدیر استارتر عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 4139 عنوان مامان بابام ... 😑💔 297 بازدید | 22 پست از ۷ صبحه بیدار شدن بابام زده شبکه ۶ صدا رو تا آخرررررررر زیاد کرده اخبار گوش بده مامانمم داره میگه پاشو برو نون بخر بچه ها بیدار بشن صبحونه بخوریم😅چقدرم که ما خوابیم .....عاشقشونم ینی😂❤😑 خانوم معلم آیندم😍 واسه حاجتم میشه صلوات بفرستید؟🌹 1400/08/05 | 08:15 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92473 مرسی که گزارش لایو از خونتون دادی پاشو کلاسای مدرست الان شروع میشه کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7971 خدا برا هم حفظتون کنه😍 دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
عسل_جانم عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 13816 بابا من این شکلی😂 خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش:)
123mive مدیر استارتر عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 4139 مرسی که گزارش لایو از خونتون دادی پاشو کلاسای مدرست الان شروع میشه ؟؟؟🙄🙄 خانوم معلم آیندم😍 واسه حاجتم میشه صلوات بفرستید؟🌹
لیموترش0عسلی عضویت: 1400/08/05 تعداد پست: 17050 من بابام سرکار مامانمم کلاس داره و داداشمم مدرسه،خودمم منتظر کلاسم
123mive مدیر استارتر عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 4139 خدا برا هم حفظتون کنه😍 ممنون مهربونم خانوم معلم آیندم😍 واسه حاجتم میشه صلوات بفرستید؟🌹
asalimasali عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 22836 وضعیت همه خونه ها 😂 فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود
123mive مدیر استارتر عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 4139 بابا من این شکلی😂 اره ب خدا😂😂 خانوم معلم آیندم😍 واسه حاجتم میشه صلوات بفرستید؟🌹
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7971 بابا من این شکلی😂 لنتی کثافت 😭 دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
123mive مدیر استارتر عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 4139 وضعیت همه خونه ها 😂 دقیقااااااا خانوم معلم آیندم😍 واسه حاجتم میشه صلوات بفرستید؟🌹
banoo7898 عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 579 بابای منم صبح زودبیدار میشد میرفت تو آشپزخونه چایی درست کنه صدای کلی سرصدا میکرد موقع کار بعدش بلندبلند حرف میزد هرشبم مامانم تذکر میدادا ولی بازم کار خوشو میکرد😀😀😀 خدایا دلگرم بودن به تو آنقدر خوب است ،که هر ناامیدی را امیدوار میکند...
عسل_جانم عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 13816 لنتی کثافت 😭 چیع نکبت؟ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش:)
123mive مدیر استارتر عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 4139 بابای منم صبح زودبیدار میشد میرفت تو آشپزخونه چایی درست کنه صدای کلی سرصدا میکرد موقع کار بعد ... آره دقیقا کلی سر و صدا میکنن😑😂 خانوم معلم آیندم😍 واسه حاجتم میشه صلوات بفرستید؟🌹