2777
2789
عنوان

گوش دردخیلی سخته

51 بازدید | 12 پست

من همیشه گوش درد میشم مخصوصازمستان اب یاسرماره توگکشم دکتررعتم گفت گوش میانیت مشکل داره دارودادبهترشدم باازلان گوش دردم نمیدونم حرف دتردرست بودیان عفونتی چیزی داره اینقددرد میکنه چون دکتدهیچ دادوی براگوشم ندادبرابینیم دادگفت ازبینیت اصل کارمشکله وخیلی چزیای دیگه که من سردرنیاوردم الان براگوش درد چیزی است دیگه خسته شدم

💫اونیکه ازماسره خدای بالاسره💫  خواهرجان این  مردم برای جنس ارزان ترمزمیزنن فرقی هم نداردبرایشان میوه وپیازباشدیاانسان جنس ارزان مشتری  زیاددارد خواهرم خودراارزان نفروش حجاب یعنی من جواهرم وهرکس لایق من نیست  

ببخشیددوستان یه عالمه اشتباهی نوشتم ازبش گوش دردوسردردم 

💫اونیکه ازماسره خدای بالاسره💫  خواهرجان این  مردم برای جنس ارزان ترمزمیزنن فرقی هم نداردبرایشان میوه وپیازباشدیاانسان جنس ارزان مشتری  زیاددارد خواهرم خودراارزان نفروش حجاب یعنی من جواهرم وهرکس لایق من نیست  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرتو با کلی شال و چیزای گرم بپوشون همیشه 

خیلی از مادرا به نوزادشون اب قند میدن چون پول تهیه شیر ندارن و خیلی بیماری ها میگیرند تورو خدا بهشون کمک کنید🙁اهداعضو رو تبلیغ کنید.استرس عامل همه بیماریهاست. به تغذیتون اهمیت بدید.عامل اصلی دیالیز فشار و قند بالاست حتما کنترلش کنید. اشغال تو طبیعت نریزیم. قضاوت و غیبت و تکبر هم از زندگیمون حذف کنیم
جدیدا دکترا جرم‌گیری میکنن گوش و رفتی دکتر متخصص حلق وگوش ؟ منم درد گوش دارم گاهی شدیدم میشه باید بر ...

بله متخصص گوش رفتم ولی گفت توگوشت مشکلی نیست گوش میانیت مشکل داره که ازدماغته ووو

منم مثثثثثل تو بودم تااینکه عنبرنسا دود دادم دیگه راحت شدم کلللا

من. توخونه دارم فقط دیره دارمشون دود کنم به نطرت خوب میشم چون دکترگفت اصلادودیایدبهت نخوره وبادکولروپنکه دقط کردم مراهات کنم بهترمیشم ولی الان سرده ومنم روسری نازک سرمیکنم بدترشدم کاش یک قطره ای چیزی بوددردگوش خوب میکرد دکترکه اصلاقطره ندا د

من. توخونه دارم فقط دیره دارمشون دود کنم به نطرت خوب میشم چون دکترگفت اصلادودیایدبهت نخوره وبادکولرو ...

ببین دود بده خودتو لباساتو دربیار ی تیکه بنداز تو جا اسفندی دود کرد بذار کف حمام لباساتو دربیار خودتو دود بده سرتو خم کن گوشاتو بازکن بذار کامل دود بره چندبار انجام بده خوب میشی بعدش روغن بنفشه بگیر پیشونیتو باهاش ماساژ بده عادتت بشه همیشه اینکارو بکن خوب میشی اگر سینوزیت داری ی قطره هم بچکون تو سوراخای دماغت. عااااااااالیه

ببین دود بده خودتو لباساتو دربیار ی تیکه بنداز تو جا اسفندی دود کرد بذار کف حمام لباساتو دربیار خودت ...

ممنون گلم  وقتی گوش درد میشم سردرشدید میگیرم نمیدونم ازچیه  

بخاطر همون سینوزیته پس این چیزایی که گفتم یادت نره

حتما فدات