2777
2789

استارتر ببخشید ولی میشه بهم رای بدی براتو چند ثانیه طول میکشه ولی منو خوشحال میکنیی😢

وقتش محدوده دعات میکنم انشاله خدا هر چی میخوای بهت بده 

https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch.html?launch_id=489311

هر کی رای داد لایک کنه دعاش کنم براش صلوات بفرستم🥺😢

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

برا دوستی و رل چرا

ولی این ک طرف با مامان باباش پاشه بیاد خواستگاری ب ی قصد دیگه با عقلم جور نیس

مگر این ک جنبه مادی داشته باشه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
برا دوستی و رل چرا ولی این ک طرف با مامان باباش پاشه بیاد خواستگاری ب ی قصد دیگه با عقلم جور نیس م ...

منظور اینه خیلی جدی میاد جلو ولی بعد یه مدت اصلا خبری از خواستگاری نیست بااینکه یه نفر بزرگ جمع و بعنوان واسطه فرستاده باهات حرف بزنه

منظور اینه خیلی جدی میاد جلو ولی بعد یه مدت اصلا خبری از خواستگاری نیست بااینکه یه نفر بزرگ جمع و بع ...

اها اره خب خیلیا ب قصد رل میان جلو ولی خودشونو ازدواجی جا میزنن ک دختره جذبشون شه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
اها اره خب خیلیا ب قصد رل میان جلو ولی خودشونو ازدواجی جا میزنن ک دختره جذبشون شه

یااینکه رل یارو پاشه با خانواده برن خونه دختر که فقط سر در بیارن از زندگی اونا بااینکه قصد ازدواج ندارن

یااینکه رل یارو پاشه با خانواده برن خونه دختر که فقط سر در بیارن از زندگی اونا بااینکه قصد ازدواج ند ...

ن این نمیشه 

مامان بابای یارو ک بی عقل نیستن 

پس موردی داشتی که کسیو واسطه کنن حتی بزرگ یه جمع رو .ولی بعدها بفهمی همش واسه رفاقت بوده؟

ن والا