2777
2789
عنوان

خارش پوست بعد از زایمان

3876 بازدید | 11 پست

خانما من ۲۲ روز سزارین شدم و از دیروز بدنم مخصوصا دست و پام به شدت میخاره دارم‌روانی میشم دکترمم هم یکشنبه میاد ...شماها تجربه ای دارید

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

وای نگو که من از اول ماه ۹ شروع شد و الان که بچم دو ماهشه هنوز درگیرش هستم.از من خارش شکم بود.بعد زایمان البته کمتر شده ولی خوب نشده.گویا بهش میگن کهیر بعد زایمان.عرق شاتره و کاسنی بخور. صبح ها ناشتا یه لیوان شربت خاکشیر بخور البته شکر خیلی کم بریز.سعی کن جای خیلی گرم نباشی.روغن زیتون یا کرم مرطوب کننده برای محل خارش استفاده کن.آب زیاد بخور

ضمنا زایمان من طبیعی بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای نگو که من از اول ماه ۹ شروع شد و الان که بچم دو ماهشه هنوز درگیرش هستم.از من خارش شکم بود.بعد زا ...

منم تو زایمانم داشتم اتفاقا دستم به شدت میخارید.....خیلییی بده داغون شدم از شدت خارش ...اینارو بخورم خوب میشم یعنی؟؟

وای نگو که من از اول ماه ۹ شروع شد و الان که بچم دو ماهشه هنوز درگیرش هستم.از من خارش شکم بود.بعد زا ...

اصلا خارشش فرق میکنه با همه خارشا....دلم میخواد جیغ بزنم وقتی شروع میشه

منم تو زایمانم داشتم اتفاقا دستم به شدت میخارید.....خیلییی بده داغون شدم از شدت خارش ...اینارو بخورم ...

با مصرف اینا خارش کمتر شده.

البته هنوز هم درگیرش هستم خدا نکنه که عرق کنم که روی سینه و شکمم به شدت خارش میگیره و در حدی میخارونم که زخمی میشه.

اصلا خارشش فرق میکنه با همه خارشا....دلم میخواد جیغ بزنم وقتی شروع میشه

فکر کنم هورمونها به هم میریزه که اینطوری میشه.من رفتم پیش متخصص داخلی یه قرص حساسیت داد!!خوب نشدم.

با مصرف اینا خارش کمتر شده. البته هنوز هم درگیرش هستم خدا نکنه که عرق کنم که روی سینه و شکمم ...

منم روی شکمم الان یه لحظا گن بستم فقط ۱ ثانیه بعد که باز کردم دیدم پر از قرمز قرمز شده...خدا کنه خوب بشم😭😭😭

منم روی شکمم الان یه لحظا گن بستم فقط ۱ ثانیه بعد که باز کردم دیدم پر از قرمز قرمز شده...خدا کنه خوب ...

زمان میبره تا خوب بشه. من که از ترس عرق کردن و خارش، بعد از زایمانم نتونستم شکم بند ببندم.شکمم آویزون مونده🤪🤪😲

زمان میبره تا خوب بشه. من که از ترس عرق کردن و خارش، بعد از زایمانم نتونستم شکم بند ببندم.شکمم آویزو ...

منم بابا امروز یبار امتحان کردم دیدم اووووه من ادم گن بستن نیستم🤣🤣

شما خوب شدین؟ چ کردین؟ ممتون میشم راهنمایی کنید با شرایط شمام و اذیتم بی نهاایت

بله عزیزم رفتم دکتر پوست بهم قرص ضدحساسیت داد گفت اگه خوب نشدی امپول بتامتازون بزن