2777
2789
عنوان

زبان انگلیسی

225 بازدید | 18 پست

زبان انگلیسی حضوری بهتره یا آنلاین ؟ من خودم دور از چشم مامانم غیر حضوری ثبت نام کرده و امروز اونم رفته حضوری ثبت نام کرده ما توی شهرستانیم فکر نمی کنم آموزشگاهاش زیاد خوب باشه چون چند نفر میشناسم بعد 5 سال چیز زیادی بلد نیستن و حضوری آموزشگاه هست و غیر حضوری خصوصی هست که بهم گفته 3 ماه زبانم اوکی میشه ولی حضوریه گفته 3 چهار ساله کدوم برم از نظرتون؟

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ ربطی نداره. استعداد از همه‌مهمتره

صددرصد استعداد مهمتره ولی درس و کلاسی که حضوری باشه خیلی مهمتره 

خارج از محدودهٔ ازدواج شما، هیچ عشق کاملی، انتظار شما را نمی کشد. پس از عشق و حسی که دارید لذت ببرید. 
صددرصد استعداد مهمتره ولی درس و کلاسی که حضوری باشه خیلی مهمتره 

من دوساله یه کلاس دستمه و اول هیچی بلد نبودن ولی الان دارن مثل بلبل حرف میزنن .این یعنی کلاس انلاین و حضوری نداره .مهم اینه معلم‌ کار بکشه از شاگرد و سرسری کلاس رو برگزار نکنه و جدی باشه.

من خودم هم حضور هم غیرحضوری تدریس انلاین میکنم زبان. اما انلاین خیلی بهتر از حضوریه

واقعا آنلاین بهتره ؟

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

من دوساله یه کلاس دستمه و اول هیچی بلد نبودن ولی الان دارن مثل بلبل حرف میزنن .این یعنی کلاس انلاین ...

تایپیک زدن حضوری بهتره یا آنلاین منم گفتم حضوری 

مجازی بهتر میشه از دستش در رف مث همین کارایی ک الان دانشجوها و دانش آموزا تو کلاس مجازیشون دارن میکنن 

منم ب کار شما کاری ندارم کارتون بمن ربطی نداره 

جواب استارتر مهم بود ک من پاسخشون رو با توجه ب تجربیاتم دادم 

شما نظر خودتون رو در تایپیک استارتر بزارید و به بقیه کاری نداشته باشید 

گویا اینقدر توی زبان انگلیسیتون غرق شدید که زبان فارسی فراموشتون شده و امضامو نخواندید و همینجوری ریپلای زدید 

کسی که مخالف تایپیک منه نباید ریپلای کنه 

خارج از محدودهٔ ازدواج شما، هیچ عشق کاملی، انتظار شما را نمی کشد. پس از عشق و حسی که دارید لذت ببرید. 
من دوساله یه کلاس دستمه و اول هیچی بلد نبودن ولی الان دارن مثل بلبل حرف میزنن .این یعنی کلاس انلاین ...

حضوری درس میدی یا آنلاین ؟ چقدر برای یک دانش آموز ضعیف وقت میبره یاد بگیره اگه بصورت فشرده تلاش کنه

واقعا آنلاین بهتره ؟

بهتره چون حضوری زمان بیشتر هدر میره بلاخره تعداد دانش اموزا بیشتره هرکدوم یبار بخوان از رو متن بخونن کلی وقت میره رفع اشکالو و حضور غیاب و سول و جواب و... جای خود دوتا خاطره هم معلم تعریف کنه دیگه هیچی. خصوصی فقط یه نفره زمان مال خودشه معلم مال خودشه

تایپیک زدن حضوری بهتره یا آنلاین منم گفتم حضوری  مجازی بهتر میشه از دستش در رف مث همین کارایی ...

نه‌من امضای هیچ‌ کسی رو نمیخونم‌ .خیلی وقتا نام کاربری رو هم نگاه نمیکنم .دلیلی نداره.