2821
2789
عنوان

پرسش اساسی!

151 بازدید | 13 پست

امروز با خواهرم بحثم شد! اون با ازدواج مخالفه (علیرغم چهره و استایل و ایمان و کمالات عالیی که داره!)...میگه من میخوام همیشه مجرد بمونم چون ازدواج یعنی غالب و مغلوب!...یعنی یه جنس نر قدرتمند و یک جنس مونث ضعیف!.....ازدواج مثل تمام اتفاقات در ایران به نفع مرد هاست،....وسیله ای برای به گناه نیوفتادن مرد هاست!....زن یه جسم برای رفع نیاز های روحی و جنسی مرد هست....!....زن یعنی دستگاه تولید مثل !.....میگه کدوم مردی حاضره بدون رابطه جنسی با یه زن ازدواج کنه؟!...میگه حتما چون ازدواج سنت پیغمبره باید برم نصف دینم رو کامل کنم؟!....زن حق حضانت بچه ای که خودش زحمت به دنیا آوردنش رو کشیده رو هم نداره!.....من که نتونستم قانعش کنم!....اون با ازدواج مخالفه! راجع به حرف هاش چه نظری دارید؟.........

تقریبا موافقم😅

قوانین ایران برای زنا کاملا ناعادلانه و حتی ظالمانست

البته که خیلی آدمای خوب وجود دارن

ولی خب احتیاط شرط عقله مخصوصا تو ایران با این فرهنگ و قوانینش😅 

جاویدان ایران 🌅🦁 نور کافی برای کسانی که میخواهند ببینند وجود دارد، همانطور که تاریکی کافی نیز برای کسانی که نمیخواهند ببینند.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مگه هست دختری که بخاد بدون ارتباط جنسی با پسری ازدواج کنه؟ 

اینکه قوانین ایران زنان رو اولویت نمیزاره درسته.. ولی ذهنیت خواهرت از زندگیه مشترک خیلی جنسیتیه

ازدواج در اصل ینی دونفر پای پای هم زندگی رو ادامه بدن‌ 

در هر لحاظ چه جنسی چه مالی چه عاطفی... خواهرت تعریف اشتباهی از شوهر داره

عزیز به نظرم یکم نگاه بدبینانه ایه

اولا نیاز جنسی چیزیه که نمیشه منکرش شد

ولی تو ازدواج نباید برطرف کردن نیاز جنسی اولویت باشه☺️ 

آدم هایی هستن به زندگی مشترک انقد جنسی نگاه نمیکنن

به نظر من اونقدر ها هم به نفع مرد ها نیست چون اونا هم بار اقتصادی خانواده رو دوششونه و مسئولیت سنگینی دارن 

حالا شاید قوانین یکم نواقص هم داشته باشه 

خلاصه زندگی مشترک اینجور ام نیست.... آرامش روانی خانواده و محبت و... چی میشه پس

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
تقریبا موافقم😅 قوانین ایران برای زنا کاملا ناعادلانه و حتی ظالمانست البته که خیلی آدمای خوب وجود ...

به عنوان یه کسی که حقوق خوندم کاملا مخالفم 

نفقه مهریه حق حبس گرفتن اجرت برا کارای خونه حضانت بچه تا 7 سالگی برا مادره 7 تا 18 برا پدر بقیشم خودش بزرگ می شه می ره پلو مادرش

به عنوان یه کسی که حقوق خوندم کاملا مخالفم  نفقه مهریه حق حبس گرفتن اجرت برا کارای خونه حضانت ...

باشه حق با شماست

آن چیز که عیان است چه حاجت به بیان است  

جاویدان ایران 🌅🦁 نور کافی برای کسانی که میخواهند ببینند وجود دارد، همانطور که تاریکی کافی نیز برای کسانی که نمیخواهند ببینند.

به هرحال ازدواج برای ارضای نیازهای دوطرفس نمیشه گفت فقط مردا منتفع میشن به هرحال یه زن هم از راه حلال از این مزایا استفاده میکنه بخاطر همین میگن نصف دینشو حفظ میکنه درمورد قوانین عقدو طلاقو ایناهم میتونه مهریشو کمتر بگیره واون حصانتو حق طلاقو ..بگیره کلا ازدواج یه رابطه ی دوطرفس که میتونه با محبت تفاهم وایثار به هردو طرف نفعهای زیادی برسونه درصمن خدا برای هر عمل نیکی که انجام میدیم  یا صبری که به خرج میدیم   حتما پاداش درنطر میگیره مثلا نماز ادم متاهل ارجحیت داره به نماز مجرد  البته اگه کسی واقعا اهل دوستی با جنس مخالف و ارتباط نامشروع نباشه شایدبشه درموارد خاص ازدواج نکنه  ولی درکل ازدواج بهتره 

البته اینکه نی نی سایتیا مردا رو جزء آدم نمی دونن شکی نیست ولی خب باید منصفانه تر به قضیه نگاه کرد&n ...

مردا رو جزء آدم میدونم

اما این قوانین رو انسانی و منصفانه نمیدونم 

و البته  اینکه اغلب نی نی سایتی با این قوانین و فرهنگ ضد زن موافق هستند هم شکی نیست😄👌

مردا رو جزء آدم میدونم اما این قوانین رو انسانی و منصفانه نمیدونم  و البته  اینکه اغلب ن ...

هر کسی یه عقیده ای داره یه دیدی داره یه منطقی داره من نمی تونم نگاهمو بهتون تحمیل کنم ولی واقعا با وجود اینکه قوانین رو کامل نمی دونم ولی خیلیم نا عادلانه نمی بینم اکثر نا عدالتی هایی که انجام می شه ریشه در قوانین نداره بلکه در اجرای ناصحیحش داره ضمن اینکه زن می تونه شرایط دیگه ای هم ضمن عقد بذاره 

موفف باشین

هر کسی یه عقیده ای داره یه دیدی داره یه منطقی داره من نمی تونم نگاهمو بهتون تحمیل کنم ولی واقعا با و ...

دقیقا 

همونطور که گفتید نمیتونید تحمیل کنید نظر و دیدگاهتون رو 

شما هم موفق باشید