چندساله ک با هم دانشگاهیم دوستم الان قصدازدواج داریم پدرومادرم جداشدن ،مادرم چون جوون بود هنوز ۴۰ سالش نشده بود شوهرکرد ،الان بابام میگه ناپدریت حق نداره بیادعروسیت ،مادرمم میگه من نمیتونم بدون اون بیام چون روزگارخودمم سیاه میشه ،موندم چیکارکنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پدر و مادرت از هم جدا شدن دیگه زندگیشون به خودشون ربط داره هر کدومشون باید پارتنر خودشون بیان
(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه هیچکس درخواست دوستی نده تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
مامانمم استاد دانشگاس خودش همینو میگه ،میگه کسی نباید برای دیگری تعیین تکلیف کنه ولی بابام کلا بی من ...
آره دیگه بابات شاید همون موقع یه کم ناراحت بشه یه چیزی بگه ولی ادامه اش نمیده بخاطره اینکه عروسی دخترش خراب نشه چیزی نمیگه دیگه
(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه هیچکس درخواست دوستی نده تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
نه بابا خیلی عصبیه ده باربیشترگفته ک میریزم بهم عواقبش گردن خودت
یعنی بخاطره یه چیز الکی حاضره عروسی دخترش خراب کنه