2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 21 پست
اره واقعا یه پیامی توگوشیم بوددیدواین کارکرد.باراولش نیست.بددله وشکاکه به سختی میزاره برم بیرون.بایه ...

خب بعدش بهش ثابت کن ک ازاون پیام بی خبربودی وتواهل خیانت نیستی اونجوری اون شرمنده میشه

شوهرمنم کلی غیرتی وبددله یباریه سلام ازیه غریبه دیدتوگوشیم گف توباکسی درارتباطی بهش ثابت کردم ک داره بدفکرمیکنه و اونم شرمنده شد

من خدارادارم به جبران هرانچه که ندارم 
خب بچه چ دردت میخوره؟ بچه همون مرده ول کن بابا در ضمن حتی به اسم کسی بزنه مورد بررسی قانون قرار میگ ...

اتفاقایکی بهم گفت ازکجابایددعابگیرم اون درآمدش خوبه خوب بلده چجوری پول دربیاره البته که خیلیاهمش میگن همه چیزاتون خوبه .حالادست ودلبازنیست درحدمعموله.ولی بیشترپول جمع می‌کنه.همه چشم دارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اشتباهی نکردم اصلانمیدونم کی بوده چی بوده حتی میگم کارخودش بوده

خب اینکه شناخت از همسرتون دارید و انگشت اشاره سمتش دارید شاید چنین باشه چون هیچکس به اندازه شما ایشون رو نمیشناسه 

ولی چرا همسرتون چنین نیتی داشتند که بخواهند مچ تون رو بگیرند 

شاید قیل تر ها مشکلاتی بوده یا نقاط ضعی در همسرتون مشاهده شده 

🙏آقا هستم🙏                                                    🌺تنها 191 روز به تولد همسرم باقی مانده است، عزیزم هر روزت مبارک 🌺
خب بعدش بهش ثابت کن ک ازاون پیام بی خبربودی وتواهل خیانت نیستی اونجوری اون شرمنده میشه شوهرمنم کلی ...

چجوری ثابت کنم طرف بلاک کردرفت.تمام برنامه های مجازیموحذف کردم حتی گفتم بیاسیمکارتموعوض کنم باهات.واقعانمیدونم چیکارکنم همش توهم میزنم.

خب اینکه شناخت از همسرتون دارید و انگشت اشاره سمتش دارید شاید چنین باشه چون هیچکس به اندازه شما ایشو ...

نمی‌دونم واقعامن فقط دوزندگی به فکربچموزندکیم هستم نمی‌دونم چرااینقدقکربدمیکنه البته کلابرادراش بددلن.تازه مثلااین خوبه.نمیدونم خودش کاری می‌کنه بعدمیفته به جون من

نمی‌دونم واقعامن فقط دوزندگی به فکربچموزندکیم هستم نمی‌دونم چرااینقدقکربدمیکنه البته کلابرادراش بددل ...

به هرحال اتفاقی است که افتاده و امیدوارم از اینجا به بعد تصمیم عاقلانه بگیرید برای روند زندگی تون 

به عنوان مخاطب متاسف شدم برای شرایط فعلی تون 

انشالله همسرتون قدر شما و فرزند و زندگی ‌شون رو بدونند و اجازه دخالت به شخصی رو در چهار چوب زندگی ندهند و تصمیم عجولانه نگیرند. 

کمکی از من بر میاد در خدمتم 

در حال حاضر تنها دعا می‌کنم جفت تون منطقی قدم بر دارید  و زندگی شیرینی رو رقم بزنید 🙏

🙏آقا هستم🙏                                                    🌺تنها 191 روز به تولد همسرم باقی مانده است، عزیزم هر روزت مبارک 🌺