2777
2789
عنوان

طلاق

283 بازدید | 21 پست

حدود یه ماه پیش همسرم تواینستاپیامی توگوشیم ازغریبه دیدکه نوشته بود خیلی دوستت دارم وقتی دیدبدون سوالی به من حمله ورشدومنودرحدمرگ زدسرموشکست صورتموداغون کرد.یه ماه رفتم دنبال شکایت وپزشکی قانونی تصمیمم برای طلاق جدی بود.حتی بچه ی یک ساله ونیم دارم که بابدبختی بیست روزتحمل کردم نبینمش ولی طاقت نیاوردم.من خیلی ترسوهستم وبخاطرعدم ساپورت خانوادم وبچم و اینکه هنوز احساسی یه همسرم داشتم تواین شرایط بداقتصادی رضایت دادم برگشتم حالامیترسم ودیدم که بازتندحرف میزنم نمیزاره برم خونه مادرم بااین که برگشتم پشیمونم فقط بخاطر بچم ونبودپشتوانه ی مالی برگشتم.حالانمیدونم چی کنم.میگم اشتباه بوده.من ازطلاق خیلی میترسم شوهرم دست بزن داره وفحاشی می‌کنه ومن فقط از ش تعهدگرفتم که برگشتم الان تودوراهیم نمی‌دونم چرایهووی این تصمیموگرقتم چیکارکنم .خانوادم دیگه دوست ندارن شوهرموببینن.دلسردشدم بهش خیلی قلدره

تعداد رای : 8
نظرسنجی
ت
6
75%
ت
2
25%

طلاق بگیر 

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم تحمل کن ببین چی میشه...پیام هایه اضافی رو پاک کن از گوشیت خب🤦🏻‍♀️

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

عزیزم اولا پیامک مصداق خیانت نیست 

دوم بخاطر زخمات بهت دیه تعلق میگیره سریع برو پزشکی قانونی 

سوم وکیل رایگان تو دادگستری برای مشورت بود چهارم دولت از شما حمایت می‌کنه مهریه میگیره میده بهت به علاوه حق نفقه و.... پنجم خانواده چیه؟ شما خودت دیگه بزرگی 

یعنی چی بایه کلمه دوستت دارم توروزده کی گفتی چی بوده؟نفهمیدم بیشترتوضیح بده

اره واقعا یه پیامی توگوشیم بوددیدواین کارکرد.باراولش نیست.بددله وشکاکه به سختی میزاره برم بیرون.بایه پیام توهم خیانت زده بهم.باراولشم نیست کتکم زده 

عزیزم اولا پیامک مصداق خیانت نیست  دوم بخاطر زخمات بهت دیه تعلق میگیره سریع برو پزشکی قانونی&n ...

همه اینارورفتم کل اموالش قولنامه ای بودزده بوده اسم دیگرون پولم توحسابش نبودچیزی به اسم مال وپول برای مهریه دستمونمیگرفت.ازلحاظ روانی به بچم وابستم تاحالاهم بخاطراین بچه تحمل کردم وقتی عصبانی میشه روانی میشه وسیله پرت می‌کنه من خودم خیلی آرومم زمین تا آسمون باهام فرق داره خیلی زورگوهه

متأسفانه پیش داوری همسرتون و تصمیم ات عجولانه و اشتباه محض شما در دنیای مجازی دست به دست هم داد تا امروز شاهد چنین اتفافتی باشیم 

امیذوارم به روال عادی زندگی تون برگردید 

براتون بهترین هارو آرزومندم 🙏

🙏آقا هستم🙏                                                    🌺تنها 191 روز به تولد همسرم باقی مانده است، عزیزم هر روزت مبارک 🌺
یعنی چی بایه کلمه دوستت دارم توروزده کی گفتی چی بوده؟نفهمیدم بیشترتوضیح بده

واقعاباهمین پیام گفت که بیشتر بوده وتورابطه داشتی من بچه یک سالونیم دارم نمی‌دونم چرا باید این فکروکنه من همش توخونم

همه اینارورفتم کل اموالش قولنامه ای بودزده بوده اسم دیگرون پولم توحسابش نبودچیزی به اسم مال وپول برا ...

خب بچه چ دردت میخوره؟

بچه همون مرده ول کن بابا در ضمن حتی به اسم کسی بزنه مورد بررسی قانون قرار میگیره مگه الکیه دختر تا کی میخوای با این جانور زندگی کنی راستی دعا بگیر آروم شع منم مستاجرمون مشکل تو رو داشت دعا گرفت آروم شدن

متأسفانه پیش داوری همسرتون و تصمیم ات عجولانه و اشتباه محض شما در دنیای مجازی دست به دست هم داد تا ا ...

من اشتباهی نکردم اصلانمیدونم کی بوده چی بوده حتی میگم کارخودش بوده