2777
2789
عنوان

درد های عصبی

3237 بازدید | 18 پست

من ی فشار عصبی بهم وارد شده جدیدت خیلی استرس کشیدم

پهلو درد گرفتم هر چی آزمایش دادم اوکی بود سونو کلیه و......

دکتر بهم گفت این دردت منشا عصبی داره

کسی مثل من بود یعنی🥲😐

🔪درخواست دوستی قبول نمیکنم🔪                                      حتی شما دوست عزیز  🌺

سلام 

خب یقینا منشا استرس و اضطراب هست و این یه امر طبیعی است 

اینکه درد در یک ناحیه ماندگار بمونه نمیشه گفت بخاطر اعصاب است 

مراقب خودتان باشید 

🙏آقا هستم🙏                                                    🌺تنها 191 روز به تولد همسرم باقی مانده است، عزیزم هر روزت مبارک 🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قبلا عصبی میشدم ساق پام شدیدا درد میگرفت الان‌دیگ‌اینطوری نیست

دقیقا من پهلو درد خفیف بعد سمت چپ میزنه ب لگنم بعد ساق پام و کف پام هر چی آزمایش بگی دادن مشکلی نبوده تازه اینطوری شدم البته سمت چپ کیست کوچیک تخمدان دارم نمی‌دونم به لگن ربط داره یا نه

🔪درخواست دوستی قبول نمیکنم🔪                                      حتی شما دوست عزیز  🌺
سلام  خب یقینا منشا استرس و اضطراب هست و این یه امر طبیعی است  اینکه درد در یک ناحیه مان ...

نه تازگیا اینجوری شده حدود یکماهه این اتفاق افتاده ک فشار عصبی وارد شد بهم

نه تازگیا اینجوری شده حدود یکماهه این اتفاق افتاده ک فشار عصبی وارد شد بهم

معمولا فشارهای عصبی در یک نقطه متمرکز نمی‌شند 

گاهی دست و بعد گردن و یا پریدن پلک یا هر قسمتی دیگه 

اینکه یک ماه یک نقطه باشه کمی تردید بوجود میاد 

به هر حال برای حفط سلامتی کمی ذهنتون رو به چیزهای قشنگ متوصل کنید 

🙏

🙏آقا هستم🙏                                                    🌺تنها 191 روز به تولد همسرم باقی مانده است، عزیزم هر روزت مبارک 🌺
معمولا فشارهای عصبی در یک نقطه متمرکز نمی‌شند  گاهی دست و بعد گردن و یا پریدن پلک یا هر قسمتی ...

ممنون از راهنماییتون نه توی یک نقطه نیست پرش پلک داشتم لرزش دست درد دست درد پا...

ممنون از راهنماییتون نه توی یک نقطه نیست پرش پلک داشتم لرزش دست درد دست درد پا...

خب پس دیگه یقینا چیز خاصی نیست هرچند اعصاب خودش بزرگترین عامل بیماری هاست 

تنها گره کار دست خودتون است 

ای نسخه نامه الهی 

ای آینه جمال شاهی

از خود بطلب هر آنچه خواهی 

انشالله بزودی بهبودی کامل حاصل شه بزرگوار 

خب پس دیگه یقینا چیز خاصی نیست هرچند اعصاب خودش بزرگترین عامل بیماری هاست  تنها گره کار دست خو ...

🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

با سلام

درد مزمن یا سندرم درد مزمن  نوعی از انواع درد است که با عناوین دیگری از قبیل درد سوزشی کند، درد مبهم، درد ضربان دار و درد تهوع‌آور نیز شناخته می‌شود. این درد می تواند مشکلات جسمی و روانشناختی زیادی برای کسانی که آن را تجربه می کند، ایجاد کند.

چنانچه بارها شنیده اید بخش زیادی از این دردها منشا روانی دارند و شناسایی این عوامل می تواند کمک زیادی به بهبود آن ها نماید.

این پژوهش توسط جمعی از محققان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انجام می شود و همکاری شما عزیزان می تواند کمک بزرگی در جهت پیش برد کار نماید.

لطفا چنانچه مدتی است که ابا ین نوع درد دست به گریبان هستید، با تکمیل این پرسشنامه ما را یاری کنید.

به پاس قدردانی از همکاری شما درصورت تمایل پکیج مدیریت استرس برایتان ارسال خواهد شد. 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSecXfoBxCxK-I7E_3T-Gc7khPHWYaF1P2xcXNVEodru7K_tNQ/viewform?usp=sf_link

عزیز تاپیک قدیمیه ولی شما دردات خوب شد؟ درخواست دادم قبولل کنن اطفا

سلام عزیزم بله منشأ عصبی داشت دردام

سلام خب یقینا منشا استرس و اضطراب هست و این یه امر طبیعی است اینکه درد در یک ناحیه ماندگار بمونه نمی ...

منم درد دارم تویه تمومه استخونام هر لحظه یه جا تیر میکشه و درد میکنه تازه متوجه شدم لگن و رانه پامم ورم کرده انگار مایعی داخلشه هست میترسم بیماریه بدی باشه همه کسایی که بیماریه بدی داشتن ابن علائمش داشتن قلبم قفسه سینه و پهلوم میسوزه و درد میکنه اگن پا و گاهی دست دکترا گفتن از اعصابه چون ازمایش خونم نرمال بود ولی من میترسم درد امونشو بریده و چند ماهه ادامه داره نفس میکشم پهلو و پشت و قفسه سینم تیر میکشه