2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شما استفاده کردین ؟

ن ولی خیلیا گفتن ریزششون و بیشتر کرده..بعدشم اون قبل و بعداش ک تو تاپیکش بود الکی بود کلا

عیزم چشمت که ب پروفم خورد این ذکر و با خودت تکرار کن 😑 : فتبارک الله احسن الخالقین   والسلام👊هی نگو وای پروفت 😒مرسی اه😐🔪

ریزش مو باید دلیلش مشخص بشه ..مثلا کسی ک تیرویید داره یا کیست داره با درمان اون مشکل ریزشش حل میشه ن با محلول شیوانا.

من خودمم ی مدت همه چی استفاده کردم برا ریزشم خاستم اینم استفاده کنم ولی دیدم خیلیا ناراضین بعد کلی مصرف چیزای الکی فهمیدم کیست داشتم و ریزشم از اون بوده تو دو ماه هم ک کیستم درمان شد ریزش موهامم کاااملا قط شد

عیزم چشمت که ب پروفم خورد این ذکر و با خودت تکرار کن 😑 : فتبارک الله احسن الخالقین   والسلام👊هی نگو وای پروفت 😒مرسی اه😐🔪
ای وای  پس برای رشد مجدد مو باید چیکار کرد ؟⁦☹️⁩

اگه ریزش نداری میتونی روغن تراپی کنی..ولی زیر نظر ی متخصص طب سنتی باشه بهتره ک نسبت بع طبعت بگه چیکارکنی

اگه ریزش نداری میتونی روغن تراپی کنی..ولی زیر نظر ی متخصص طب سنتی باشه بهتره ک نسبت بع طبعت بگه چیکا ...

خب هم ریزش هست و هم رشد مجدد مو 

اصن دیگ نمیدونم باید چه کار کنم ⁦🤦🏻‍♀️⁩