من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
من یه چیزی رو سه ساله که میخوام هر سال بدتر میشه دیگه خیلی ناامیدم هر کاری که بگی کردم ...
عزیز دلم اللن یکیم باید ب خودم امید بده یکم انگیزم سست شده ولی بازم قوی ادامه میدم نمدونم خولستت چیه بعضی خواستع ها خلاف میل و حکمت خداس منم ی چیزیو ۶سال میخولستم براشم واقعا جنگیدم کاری نبود نکنم برا رسیدن ب هدفم ولی خب نشد و دست کشیدم اما الان ابن خواسنمو مطمنم حق منه سهم منه و مدتهااااااااااس منتظرم و ایمان دارم یقین دارم ک بهم میبخشه توم ببین ک ب صلاحته یا مث قدبمای من بزور از خدا میخوای؟بعدم خدا ارحم الراحمینه بهش شک تکن شاید اونو نداد ب من ولی مطمتم بهترشو بهم میده