2777
2789
عنوان

تنهایی...

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 26 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ازدواج کردی

اره بچه هم دارم اما بازم وابسته بچه و شوهرم نیستم . یه خانمی تاپیک زده بود درمورد اینکه مادر شوهرم ولمون نمیکنه هرجا میریم باما میاد. من گفتم بچم که بزرگ شد می‌فرستمش دنبال زندگیش . خودمم واسه خودم زندگی میکنم اصلا حوصله ندارم تو زندگی کسی دخالت کنم اگرم مریض بشم زنگ میزنم اورژانس یا میرم خانه سالمندان یا یه کاری میکنم ولی دوست ندارم مزاحم بچم بشم اطرافیانم از بس مزاحمم  شدن من کلا هرچی فامیل و اشنا بدم اومده حوصله هیچکی رو ندارم تنهایی رو بیشتر دوست دارم به کارهای عقب افتادم میرسم اون خانم میگفت اگه تو مادر شوهر بشی حوش بحال عروست . من اخلاقم از بچگی همینطور بود وابسته نبودم و اگه روزی شوهرم فوت کنه یا جدا بشم تنهایی بهم سخت نمی گذره الانم شوهرم کل هفته از ۶ صبح تا ۱۲ شب سرکاره هروقتم میاد خونه از بس خسته است سریع میخوابه. مجرد هم بودم مادرم شاغل بود از صبح تا ۱ ظهر تنها بودم از ۴ عصر تا غروب هم مادرم و پدرم گشاورزی میکردن کلا تنها بودم یه برادر دارم هیچوقت رابطه خوبی باهم نداشتیم هیچوقت هم خونه نبود با دوستاش بود و کلاس های مختلف میرفت کلاس درسی کلاس ورزشی. زمان مجردی من تو خونه۱۰۰ متری همیشه تنها  بودم و همیشه هم میترسیدم ولی الان دیگه عادت کردم الانم مثل مجردی همیشه خونه هستم فقط الان بچم کنارمه ولی خب وابستگی ندارم به کسی مادر بزرگم هم مثل من بود وابسته نبود ۳۰ سال تنها زندگی کرد فقط روزهای اخر پوکی استخوان داشت و کمردرد . واسش پرستار گرفتم یک ماه نشد فوت شد . کلا زن بی آزاری بود مثل من مزاحم کسی نمی شد و از تنهایی ناراحت نبود فقط همون روزهای اخر عمر حالش بد شد که اونم پرستار دلشت مزاحم بچه هاش نشد پرستارش ازش راضی بود میگفت زن تمیزی بود اه و ناله نمیکرد اهل نماز و دعا بود. 

اره بچه هم دارم اما بازم وابسته بچه و شوهرم نیستم . یه خانمی تاپیک زده بود درمورد اینکه مادر شوهرم و ...

خدا بیامرزش دقیقا این تصمیم منه من حتی جوری زندگی میکنم ک مزاحمت واسه شوهرم ایجاد نکنم از اینکه حس کنم اضافی ام متنفرم