2777
2789
عنوان

تیتر بتا

133 بازدید | 10 پست

امروز۱۵روزه ای یو ای کردم

صبح تیتر بتا دادم عددش ۲/۸بود یعنی منفی.

اما چندروزه ازموعدم میگذره و پریودنشدم، بنظرتون ممکنه اگ تا هفته بعدی پریودنشدم این عدد بالابره و مثبت باشم؟ چون روزهفتم بعد لی یو ای لکه بینی داشتم و قطع شد فکرکردم بخاطر لانه گزینی هس..الانم هیچ علامتی ندارم بجزاینکه سینه هام و زیر دلم سنگینه و سرگیجه دارم همش.

مسئول ازمایشگاه میگفت زوداومدی حداقل باید ده روز از موعدت بگذره..

خدایا کمکم کن تصویر پروفایلم تبدیل به واقعیت بشه..

به نظرم حداقل باید بتا ۱۰۰ به بالا بود،۱۰ روز بعد از لقاح آزمایش خون معلوم میکنه بارداری یانه

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی قطعی منفیه دیگه

متاسفانه احتمال زیاد بله😣،چون از موعدت گذشته بتا باید مثبت بود،انتظار خیلی سخته منم خودم با قرص ودارو باردارشدم سقط شد،چه روزای تلخی داشتم،چندبار بتا دادم،مشکوک به بارداری مول بودم،ولی خداروشکر به خیر گذشت

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!
متاسفانه احتمال زیاد بله😣،چون از موعدت گذشته بتا باید مثبت بود،انتظار خیلی سخته منم خودم با قرص ودا ...

اره خیلی سخته

منم شرایطم بد بود این بار بخدا اومدم این دوهفته پیش مامانم بودم استراحت مطلق بودم

ولی تا خدا نخواد حتی بهترین دکتر و امکانات هم فایده نداره

اره خیلی سخته منم شرایطم بد بود این بار بخدا اومدم این دوهفته پیش مامانم بودم استراحت مطلق بودم ول ...

آره درسته واقعا،تا خدا نخواد هیچکس هیچ کاری نمیتونه بکنه،انشاءالله عزیزم به زودی باردار بشی 

آره درسته واقعا،تا خدا نخواد هیچکس هیچ کاری نمیتونه بکنه،انشاءالله عزیزم به زودی باردار بشی 

پناه برخدا

فدای محبتت عزیزم ممنون

پناه برخدا فدای محبتت عزیزم ممنون

قربونت❤توکلت به خدا باشه