2777
2789
عنوان

سرکتاب رایگان

6581 بازدید | 22 پست

یه مشکلی برام پیش اومده توروخدا دنبال یکی هستم که برام یه سرکتاب رایگان باز کنه فقط کارش واقعی باشه و از قران انجام بده شمارشو برام بذارید ممنون میشم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

خودت باز کن

کاربر ایواز هستم کاربریم تعلیق شده،این کاربری قبلیمه برش گردوندم تا فقط تاپیکاشو حذف کنم اگه حذف کردم دوباره تعلیقش میکنم، و تا موقعی که کاربری ایواز رو برگردونن من با این کاربری فعالیت میکنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری؟

با وضو قرآن را بدست بگیر، آن را زیارت کرده و با توجه به نیتی که در دل داری ،

صفحه ای از کتاب خدا را باز کن. از آن صفحه ، هفت ورق جلو برو. بعد از آن ، از ابتدای صفحه، هفت سطر بشمر و پایین بیا. بعد در میان سطرهای بعدی ، هفت بار کلمه

« ان » را پیدا کن. بعد از یافتن هفتمین بار از کلمه « ان » ، دوباره هفت سطر بشمر و جلوتر برو.

ابتدای سطر هفتم از هفتمین کلمه « ان » که پیدا کرده ای، اولین حرفی که سطر با آن شروع شده، معنی فال توست. آن را با فال که در ادامه قرار داده ایم معنی کن!

• ز «ب» از منعمانت ، فتح بابست
  • ز «ث» دنیا و دین بر دست می آر
  • ز «ح» از اقربا ، جام خوشی نوش
  • ز « د » اصحاب دولت را خبرگوی
  • ز« ر » نیکی بود ، شادان نشینی
  • ز «س» بینی سعادتهای بی حد
  • ز «ص» ای خواجه ، صبر و مکث باید
  • ز «ط» زاهد شوی ، تقوی برانی
  • ز «ع» امر محبتها عیان است
  • ز «ف» شادی تو را باشد به هر حال
  • ز «ک» ایمن نباید بود از هول
  • ز «م» آید ملامتهای مشهود
  • ز «واو » ت هست نعمت توی در توی
  • ز « لا» تشویش باشد نی نه چندان
  • که خشنود انی از نعم المابی
  • چو فال آید « الف » خیر و صواب است
  • چو «ت» آید ، بباید توبه زان کار
  • چو «ج» آید ، بکن جهدی و می کوش
  • چو «خ» آید، امان از خوف میجوی
  • چو « ذ » آید، تو خود آن خوار بینی
  • چو « ز » آید، بیابی مالِ بی عدّ
  • چو «ش» آید، خصومت پیشت آید
  • چو «ض» آید،در آن کار است گرانی
  • چو « ظ » آید، ظفر بر دشمنان است
  • چو «غ » آید، خطر باشد،بده مال
  • چو «ق» آید، شوی مقبول در قول
  • چو «ل» آید ، برآید حاجتت زود
  • چو «ن» آید، بود آن کار نیکوی
  • چو «ه»‌آید ، خدا خشنود و خصمان .
  • چو «ی» آید ، زغایب مژده یابی

کاربر ایواز هستم کاربریم تعلیق شده،این کاربری قبلیمه برش گردوندم تا فقط تاپیکاشو حذف کنم اگه حذف کردم دوباره تعلیقش میکنم، و تا موقعی که کاربری ایواز رو برگردونن من با این کاربری فعالیت میکنم.
چطوری 

گذاشتم

چجورییی

گذاشتم

با وضو قرآن را بدست بگیر، آن را زیارت کرده و با توجه به نیتی که در دل داری ، صفحه ای از کتاب خدا را ...

یکم نفهمیدم یه جاهاییشو

میشه درخواست بدم سوالی داشتم کمکم کنید؟

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
یکم نفهمیدم یه جاهاییشو میشه درخواست بدم سوالی داشتم کمکم کنید؟

آره عزیزم 

آره عزیزم 

معنیاشو نفهمیدم بعضیاشو فقط این صد در صدیه دگ اره؟؟؟ 

چند نفر به مادربزرگم گفتن که نوه ات حتی اگر مادر دوتا بچه هم بشه باز کارش طلاقه و ستاره هاشون جفت نیست و دعا دارن 

عزیزم یه خواهشی ازت دارم ما آبگرمکنمون خرابه منم غسل به گردنمه میشه برام یکی باز کنی به نیت خودم؟؟؟ 

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

زیارت کن یعنی چی؟

برداشتن و دردست گرفتن